RANDOM

Perkenalkan Blogger baru-Cerita Si Telinga Bulat

Assalamualaikum
Hari nie aku nak perkenalkan seorang blogger baru yang masih baru berjinak-jinak dalam dunia blog nie..
Bukan satu office aku lah,tapi satu company dengan aku..
Nak bagi semangat sikit kat dia
Empunya blog “cerita Si Telinga bulat nie,adalah salah seorang yang mempunyai wawasan yang tinggi tau…Rajin membaca dan kini beliau suka berkongsi dengan sesiapa sahaja yang membaca blog beliau.
Anak jati Johor gitu..
Kenapa aku tak tampal banner dia??? Sebab dia belum lagi buat banner atau header lagi..Just yang simple2 jerk.
Jom terjah blog dia..
http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(28) Comments

  1. muja says:

    hehehe,,,, ok,,, diterjah sekarang jugak! 😀

  2. Kesuma Angsana says:

    ok nanti free2 KA g tgk !

  3. Kisah Si Dairy says:

    @Kesuma Angsana
    silakan KA

  4. Kisah Si Dairy says:

    @Raudzah Z
    welcome

  5. Lynn Munir says:

    Blog orang kampung, nak kena terjah ni.

  6. Norhasniza Khalid says:

    mama terjah..hihi

  7. Mieza Jhaa K says:

    Telinga bulat mcm mana tu? Hehe… nnti nk terjah..

  8. Nurfaezah Abdullah says:

    hehe okay lah tu tlg promo blog kawan 🙂 let's support sesama blogger.

  9. hehe terima kasih 😉

  10. boleh terjah ni.. 🙂

  11. Welcome Telinga bulat..nanti kita terjah ya..

  12. oohh si telinga bulat. hehe jap lagi akak terjah ye..

  13. @Nisah Idham
    terjah jangan tak terjah…

  14. baru terjah dia.. 😀

  15. Nanti bleh singgah kat blog telinga 🙂

  16. Assalamualaikum. hehe welcome to bloggers world! hehehe terjah jangan tak terjah ;p

  17. Salam…sue adw bace blog s.k.a..yg kamu ade ckp ttg patah tulang…elken kington 2 pil ke?

  18. welkam to da club! hehe.

  19. wak pon anak johor jugakk.,ahHKs

  20. ooo femes la dia lepas ni…

  21. @Wak Gelas™
    saya pun anak johor jugak wak

  22. ok terjah =) happy blogging bt dia..

  23. @adrianna syaz
    hehe..telinga dia bulat…

  24. @Sheila Salim
    moh ler shiela..sama-sama terjah

  25. comelnya nama blog dia..jap nak g terjah..eheh

  26. cik siti nak g terjah sekarang…hee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *