INFO Sharing

Pengorbanan Besar Seorang Ibu

Assalamualaikum
Syurga di bawah telapak kaki ibu!!…selalu dengar ungkapan nie kan…Adalah kadang2 sesetengah pihak yang bertelagah dengan ibunya.Tapi sejahat manapun ibu tu,dia juga telah mengandungkan dan melahirkan kita…bersyukurlah hendaknya..
Tak pernah bersungut semasa kita dalam kandungan..Selalu dibelai perutnya tanda sayang dia kepada kita..
Terbaca dan terlihat sesuatu di facebook pagi tadi…Nak share dengan korang tentang satu ni..
Korang rasa betul ke mak korang macam nie…
cdt :Fb
Cer komen!!!

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(25) Comments

  1. ika zulkefli says:

    betul sis..:)

  2. Affy Afiqah says:

    bukan mama je, abah ika pun camni 🙂

  3. Lieya Von Jay says:

    kasih sayang ibu tak mungkin terbalas ^_^

  4. Puan Mell says:

    sangat betul.. bila dah jadi ibu.. baru paham.. huhu.. semuanya kerana anak..

  5. Ija Rased says:

    tak ternilai besarnye pengorbanan seorang ibu.

  6. betul sangat…bila dah jadi ibu, kita pon akan sama macam tu…^_^

  7. betul ni..saya sebagai ibu pon camni la..

  8. kalau ikutkan betul laaa…hehehe…naluri ibu kan… 🙂

  9. betul dan setuju.. tapi anak la penawar segala duka….

  10. kasih sayang seorang ibu tiada duanya

  11. betul .. sebab itu la kite kene patuh cakap dia sebabnye dia dah susah susah jaga kite mase kite kecik ..

    ** sayang mama saya !!

  12. aww pity for our mom D:

  13. Betul tu kdg2 bapa pun sama juga mcm tu.. 😀

  14. kita tak boleh pilih siapa yg kita nak jadikan ibu . siapa pun dia , apa pun yg dia buat , layanlah dia dgn sempurna mungkin dan jgn sakiti hatinya …

  15. Anonymous says:

    alahai…

  16. saperlar X sayang anak tapi ada mak kann., kanns uhHUuu

  17. sangat betul..kasihnya ibu 🙂

  18. Oh Ibu… 🙂

  19. Azlan Strider says:

    ksih ibu memang tiada tolok bandingnya…

    Regards,
    -Strider-

  20. Raudzah Z says:

    My mum memang macam ni…kasih ibu membawa ke syurga..

  21. betol..like 1000x..tanpa die siapa la kita sekarang ni 😉

  22. Syida Rasyidah says:

    setuju 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *