Pengomen Tegar Di Blog Kisah Si Dairy

Assalamualaikum
Mungkin sudah menjadi satu trademark bagi blogger sekarang untuk mewujudkan entry Pengomen Tegar.
Sila betulkan ayat aku nie samada Pengomen atau pengkomen..Al maklumlah dah lama meninggalkan sekolah.
Bagi aku entry seperti ini bukan untuk memliki apa-apa status..Aku juga sependapat dengan diorang dengan adanya entry ini,sedikit sebanyak menghargai mereka yang sudi untuk menjengah dan menjadi pengkomen tegar dalam sesebuah blog…menghargai mereka yang selama ini juga memberi support setiap kali aku mewujudkan entry.
Aku mengucapkan terima kasih kepada sesiapa sahaja yang datang dan singgah ke blog ini,yang memberi komen atau hanya sebagai stalker..aku menghargainya..Bagi aku blog nie hanya biasa-biasa saja..Tapi mungkin ada keistimewaan yang mana hanya mereka saja yang tahu menilainya.
Disini aku senaraikan mereka yang menjadi Top 10 dalam blog aku..nanti aku buat lagi untuk top 11-20 pulak..hehehe
last but not least..Aku harap korang boleh lah menjenguk kesemua mereka nie tanda support ye..ikhlaskan diri anda terlebih dahulu..Then,aku harap tuan/puan/cik blog nie tak marah kan aku sebab curi header 2 mereka nie…Ini adalah untuk tujuan promosi jerk…kah..kah…kah…Thanks aku ucapkan pada mereka kerana memberi aku semangat untuk terus berblogging..Dan juga rakan-rakan  blogger yang lain..
nantikan untuk next episode top comentators tu ye…Thanks for reading..

siti Rohaida

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

34 thoughts on “Pengomen Tegar Di Blog Kisah Si Dairy

  • October 4, 2013 at 7:55 am
    Permalink

    wah tahniah buat mereka yer !

    Reply
  • October 4, 2013 at 8:33 am
    Permalink

    tahniah pd mereka yg tegar itu

    Reply
  • October 4, 2013 at 9:50 am
    Permalink

    tahniah untuk mereka yang sentiasa rajin ni..:)

    Reply
  • October 4, 2013 at 9:57 am
    Permalink

    curik header mama…? hihi, takpe kak, rela.. nak curik mama pun takpe, jom pekena roti canai kat bukit dahlia kak, boleh kita kenal-kenalan….

    Reply
  • October 4, 2013 at 10:01 am
    Permalink

    tahniah kepada mereka 😉

    Reply
  • October 4, 2013 at 10:35 am
    Permalink

    ahahah..tersenarai jugak..hihi..malu i
    alhamdulillah..yumida petang2 je dpt blogwalking
    tu pun sekitar 2 jam lebih je
    tu la kengkadang terkejar2 masa
    kalau kat umah line tenet slow

    Reply
  • October 4, 2013 at 6:07 am
    Permalink

    wah ramainya..bastnya.insyallah ada setegah blog saya suda terjah.
    memang diorang terbaik 🙂

    Reply
  • October 4, 2013 at 6:10 am
    Permalink

    assalamualaikum…wahh…first tyme singgah sini…dtg dr belog SKA… 🙂 keep up blogging n selamat maju jaya dik.. 🙂

    Reply
  • October 4, 2013 at 6:15 am
    Permalink

    Assalamualaikum kak ida. wahh ramainya top commentator sini. taniah kak.. bertuah ada pengkomen tegar ni 🙂

    Reply
  • October 4, 2013 at 6:43 am
    Permalink

    terbaik la sis…

    Reply
  • October 4, 2013 at 6:46 am
    Permalink

    ini merupakan entry penghargaan buat pengomen tegar 🙂 tahniah sbb ade pengomen tegar di blog 🙂

    Reply
  • October 4, 2013 at 7:04 am
    Permalink

    mereka semua baik dan rajin orangnya..:) salam kenal kak..fizi singgah dari entri mama^^

    Reply
  • October 4, 2013 at 7:49 am
    Permalink

    yosh..
    jap lagi shark terjah.
    masing2 pun mmg blog faveret shark.
    masing2 pun top komen kt blog shark.
    mereka mmg terbaek.

    Reply
  • October 4, 2013 at 1:02 pm
    Permalink

    Tahniah buat pengomen2 tegar 🙂
    Ika mungkin tak boleh laa tersenarai sebegitu sekali sebab ada masa ika akan aktif komen, aktif blogwalking,
    but sometimes ika hanya baca entri dan tinggalkan jejak sahaja (terikat dengan pelbagai tanggungjawab) 🙂

    Semoga terus gigih berblogging 🙂

    Reply
  • October 5, 2013 at 2:15 am
    Permalink

    Thanks Aida untuk penghargaannya..yang penting kita support each other kan…

    Reply
  • October 5, 2013 at 2:44 am
    Permalink

    terima kasih di atas entri penghargaan ini kak.. 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *