RANDOM

Pemandangan indah di Pantai

Assalamualaikum
Hai korang.sambil menanti di kfc yang beratur panjang dah macam ular berlingkor ni,saja nak update sikit blog kesayangan hamba ni.
Throwback masa pegi pulau tuari.Korang bolrh baca entry lepas ye.Actually,pemandangan di pulau ni sangat cantik tau,especially waktu matahari terbenam.Memang sangat cantik tau.Nak tengok tak pemandangan tu

Ada banyak lagi sebenarnya pemandangan yang aku tak captured.Payah dengan budak sorang tu.Lagi satu beratur pack orang nak naik feri.Haishhh..bukan orang kita yang ramai,tapi foreigner..Nanti aku cerita apa yang mereka buat di sana ye.Banyak nak kena cari maklumat teng

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(6) Comments

  1. Cantik je view pantai nih..sejuk mata memandang

  2. first time CT dengar nama Pulau Tuari.. tak tahu pun before. cantik.. duduk2 lepak santai waktu petang best ni..

    ps : tengah tnggu kfc blh update entry ? caaayalah =D

  3. Cantik pulau ni

  4. cantik.. sejuk jaaa tngokkkkk..

  5. kalau lahh stay lama kat kota tinggi mesti jenjalan jugakk.
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *