Pakej Buffet Ramadhan di Kedai Makan Rahmat

Pakej Buffet Ramadhan di Kedai Makan Rahmat  | Dah decide ke nak buka puasa kat mana hari ni.

Kalau sebut kedai Rahmat, confirm orang tahu apa yang ada di restoran tersebut.Actually umi dah beberapa kali jugak kesana.Haruslah dikenali dengan ikan siakap dan makanan seafood yang lain.

Confirm kalau ke sana, meja sentiasa penuh. So, bila bulan ramadhan ni, kalau korang main terjah je. risau pulak kan meja takde kosong.Why not sebelum korang ke sana, Booking dulu siap-siap.Jadi takdelah kang adegan minum air kosong je ..heheheh.

So, untuk tahun ni, umi rasa pertama kali kot di cawangan Siakap Rahmat  mereka di Pendas pun ada menyediakan pakej untuk buffet ramadhan.Jom lihat berapa agaknya pakej mereka.Adakah murah ataupun mahal.

 

Mesti korang tak percaya dengan harga mereka yang murah kan.

Untuk Pakej berbuka puasa di Kedai Makan Rahmat atau di Pendas  korang boleh memilih set yang disediakan

SET A

RM57  untuk 2 orang

RM75 untuk 3 orang

RM82 untuk 4 orang

Menu adalah :-

Ikan- udang-timun-petai-lemak kobis-kacang dan tempe-Nasi putih-Air

SET B

RM61 untuk 2 orang

RM82 untuk 3 orang

RM93 untuk 4 orang

Menu adalah :-

Ikan-Udang-Taugeh@ kangkung-buncis @ acar-Begedil @ telur dadar- tempe-sambal goreng @ sambal-nasi putih-Air

 

SET C

RM62 untuk 2 orang

RM83 untuk 3 orang

RM94 untuk  4 orang

Menu adalah-

Ikan-Udang-Lemak Kobis @ kangkung- Timun @ acar-Kentang @ Tempe-Sambal Petai-Telur dadar-Ayam goreng @ sambal-nasi Putih -air

Menu tambahan

Ikan asam pedas-Udang sambal-Ketam sambal Telur-Kupang sambal-Kupang blackpepper-Siput sedut-siakap 3 rasa

Untuk tempahan berbuka puasa di Siakap Rahmat Pasir Gudang

019- 740 8847

07-271 1770

Untuk tempahan berbuka puasa di Restorang Siakap Goreng Pendas

012- 747 0545

siti Rohaida

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

4 thoughts on “Pakej Buffet Ramadhan di Kedai Makan Rahmat

  • May 8, 2019 at 4:55 pm
    Permalink

    wah menarik benor menu buffet tu. harus lah korang yg mana dekat tu pi ke kedai makan rahmat ^_^

    Reply
    • May 13, 2019 at 7:58 am
      Permalink

      tulah.. tengah plan nak berbuka puasa kat sini gak nanti

      Reply
  • May 8, 2019 at 6:14 pm
    Permalink

    Haritu ada kawan share gak, nanti nak jugalah try berbuka di sini…tapi takut fullhouse aje …

    Reply
    • May 13, 2019 at 7:57 am
      Permalink

      kena call dlu untuk booking sis

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *