RANDOM

Pagi Dah makan Coklat

Assalamualaikum
Hai Korang☺☺☺Yess…Pepagi buta dah makan coklat kan..Sebenarnya coklat tu aku beli tiga hari lepas,masa singgah di Petronas.Bila dah sampai office,tak sempat nak makan aka kenyang ko!.
Jadi tersimpanlah coklat tu dua hari,disebabkan semalam aku pose..Dah terusik sikit sebenarnya masa ni sebab aku bagi jiran sebelah ni hah..
My All time Favourite
Dulu-dulu memang gilakan coklat,tapi bila dah semakin berusia ni,kurang sikitlah pebretnya.

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(11) Comments

  1. Nurfaezah Abdullah says:

    Kdg happy semcm je mood after eat chocolates kan eheh

  2. sedapnye coklat… yum yum yum..
    rasanya gambar tuh besarkan sket baru cantik lagi tau… kecik sangat tak berape nampak

  3. coklat sedap. Elok utk beri tenaga waktu pagi.

  4. Terbalik dengan Mira. Mira time kecik tak suka sangat dengan coklat. Bila dah tua ni Mira makin suka pulak. hehehe

  5. pergh sarapan cekelet dia
    JanjiKita

  6. assalamualaikum eda…yer la sama dgn mama…dulu suka sgt skg ni dah kurang mkn coklat sgt…
    ** Mama Maszull

  7. sy suka yg ada hazelnut, tak kira coklat apa, jnji ada hazelnut..hihii

  8. Dairy milk tue ..yummyyyyy

  9. Kadang2 boleh juga makan coklat. Sedap. Dan pilihan paling senang, Dairy Milk lah. Hii

  10. Ini boleh mendatangkan pertambahan berat badan ni.. hehehe..

  11. makan coklat boleh hilangkan stress hahahah

    Jom ke Blog Uyul Rosli >>> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *