kisahsidairy.com nuffnang open house selamat hari raya

Open House Nuffnang

Assalamualaikum
Sana-sini Open house…Sana sini lemak dah muncul dek kerana makanan yang lazat-lazat di Majlis Open House raya rakan-rakan…Memang tak boleh nak tolak buat masa ni…Balun je..Konon ler ambil sikit-sikit juadah yang disediakan..Tapi banyak jugak yang dimakan..hahaha.takpe…tu belakang kira..
Occay..occay..saje nak bagitau korang,Jemputan Open House Nuffnang yang akan diadakan tak lama lagi..
Sempena bulan syawal nie,Nuffnang menjemput para bloggers Ke rumah terbuka #NNRaya Open House 2014 Makan,minum,ketawa,bergumbira,games, di majlis Nuffnang tu nanti ye..
Final-NNRaya2014 1
Wah…blogger-blogger yang berdekatan boleh la join Rumah terbuka Aidilfitri Nuffnang nie..
#NNRaya Open House 2014
Date: 23 August 2014 (Saturday)
Time: 3pm – 8pm
Place: Wanaka the Bungalow, Damansara Heights


Ingat….ada syarat-syarat yang perlu korang penuhi untuk memenuhi undangan Rumah terbuka Nuffnang nie..Info details korang boleh ke blog Nuffnang di SINI ye ..


About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(29) Comments

  1. Yumida Huda says:

    beznye klo dpt join ni
    tp tersgt la jauh
    nak jugak merasa happening open house

  2. Norhasniza Khalid says:

    jauh bebeno lah nak peginya.. hihi

  3. Fizi Zaidi says:

    fizi pun ada dapat juga,..tapi cam x dapat pergi je.huuhu

  4. Aisya A. says:

    nak join tapi adoyai.. time ni jugak lah bz dgn benda lain. sobs

  5. kalau dekat dah join dahh..bestnyerr..mesti meriah kan..

  6. dia invite ke atau blh pegi tnpa rasa malu? hehehe

  7. nk join tp x de acc fb ;-(

  8. wah, mcm best je. nak try la. hehe

  9. eh yeke?bestlah kan kalo dapat join

  10. acik idah says:

    idah ada juga terima jemputan nie melalui email… tapi tak tau la nak join ke tak ek… 🙂

  11. Damansara.. Alahai..

  12. hahaha.. tak berani nak kata boleh join. takut asben tak free..

  13. alahai, jauh 🙁

  14. x penah la nak kna jemput2 sbagainya program nuffnnag 🙂 he..he

  15. nak join tapi tak dapat…dah ada program masa tarikh tu…hhuhu

  16. kalau dekat dah lama akak join lya..

  17. makaihhhhh jauh bebeno… untunglaaaa siapa yang dedekat tu….

  18. kalau dekat dah lama join..hahaha

  19. Alangkah bestnyer kalau dapat pergi ^_^

  20. MG schmidt says:

    alaaaa…ad fmily day plak hri tu .ermmm..kalau x bole jmpa blogger kt sne kn ? 🙂

  21. Sayangnya waktu tu dah ada jemputan lain… mmg teringin sgt nak join…

  22. Zee Suhaini says:

    dekat pon kak tak dapat pegi gak..malu la..takat alam maya ni boleh la sembang..

  23. Xdapat join gak…..;-(

  24. Xdapat join gak…..;-(

  25. tak pernah join mana2 event nuffnang..dapat jugak email dr nuffnang pasal open house nie..memandangkan tak jauh dr umah..macam nak join jugak lah 🙂

  26. BBL dah submit entry kat ig harap dapat pergi boleh buat entru pasal nuffnang open house ni

  27. Wahh bestnyerr

  28. tak dapat nak join..pasti meriah kan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *