Assalamualaikum
Bila dah masuk seminggu beraya,bermulalah Open House di mana-mana..Open House aka rumah terbuka nie memang wajib dan tiap-tiap tahun ada saja yang buat..Macam tahun lepas,berkesempatan la untuk aku dan en.husband buat Open House nie..Tapi rasanya tahun nie kami tak dapat nak buat kerana tak terkejar rasanya..Sejak ada Nur awfiyah nie,masa lebih banyak kepada dia je..Tak sempat pulak nak memasak untuk Rumah terbuka tu nanti..
Baru 5 syawal,dah dapat undangan dari rakan-rakan lama untuk hadir ke rumah terbuka mereka..Insyallah..,akan penuhi undangan mereka kalau berkesempatan..
Bila dah masuk 5 hari berhari raya nie,terasa rindu pulak dengan ketupat rendang..Yelah,,Makanan tu cuma ada sehingga hari ke dua beraya je..Masuk hari ketiga dah pun habis…Masa nie lah menjadi-jadi menternak lemak tepu di badan..hehehe
gambar :google
Mood raya masih On…So,Mood bekerja so-so je…nasib baik tak de kerja-kerja yang pending,Semuanya dah di settlekan sebelum raya lagi…
Ada ke yang nak mengundang aku ke Open house tahun nie..hehehe

By siti Rohaida

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

11 thoughts on “Open House kembali!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *