Omongan Pagi

Assalamualaikum
Hari nie dah terpacak awal dekat opis..Pesan dekat En.husband kemas bilik sebab wifey nie nak keluar awal bekerja..Ececeh…Sebetulnya pukul 7.05 aku dah keluar hari nie.Bila dengar guruh beserta dengan kilat yang berperang kat atas tu,aku terus cepat-cepat bersiap sebab risau jammed teruk nanti..Selalunya aku keluar pukul 7.20 pagi..Tapi kalau time2 hujan nie aku keluar masa tu,confirm masuk keje pukul 8 lebih…dah kena potong gaji pulak.Walaupun rumah dan tempat kerja tu tak jauh mana,tapi ada satu tempat  tu,pepagi memang jammed..Aku pun tak taulah kenapa.Mybe ada traffic light kot..Sebab tu lah jammed.
Tak sempat mak mentua aku sediakan sarapan..Memang selalunya dia akan bekalkan aku sarapan..al-maklumla..kalau ikut aku sempat je sapu roti dengan kaya..Tapi dia lebih suka untuk buatkan mee goreng or nasi goreng untuk aku..kalau sabtu ahad aku lebih suka buat nasi lemak..
Out of topic ke nie..Oh tidak..sebab tajuk entry Selamat pagi.Dalam Keadaan Pagi.
Aku dengan template blogger di godam…Nak tahu baca dekat blog nie http://www.akubahrain.com/2013/09/blog-kena-godam.html
Nampaknya ada yang suka buat kerja lebih masa nie..huiii..dasyat diorang nie…Cari duit di hujung jari..Aku pun cari duit di hujung jari..Keje aku tangan dekat keyboard je hari -hari..merapu lagi..
Eh…Aku dapat hadiah..nanti aku update ek…Nak blogwalking sementara tunggu loceng bunyi..
Happy blogging korang…Jangan lupa selalu singgah..Ok..

siti Rohaida

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

14 thoughts on “Omongan Pagi

  • September 9, 2013 at 11:59 pm
    Permalink

    hai.. morning… hihi.. kan? mama pun dengar bunyi guruh tadi… kita kan duduk area sebelah menyebelah je.. hihi.. berjiran kita ..

    Reply
  • September 10, 2013 at 2:26 am
    Permalink

    morning glory

    Reply
  • September 10, 2013 at 4:57 am
    Permalink

    Salam pagi Selasa aida..have a good day k..

    Reply
  • September 10, 2013 at 12:38 am
    Permalink

    mcm lelah je sy nk bca..akak taip entri ni pn msti lelah kn..he3..dah mcm2 cter ada kt dalam..terkejar2 ke kak??

    Reply
    • September 10, 2013 at 12:42 am
      Permalink

      kan…nasib baik fais perasan…omaiiii…memang pun…ini dinamakn entry belacan

      Reply
  • September 10, 2013 at 12:40 am
    Permalink

    Kakak tiap-tiap pagi pergi lagi awal Eda sebab bawa anak dara kakak terus ke sekolah dia. Belum pukul tujuh dah keluar rumah. Sebab itulah pukul 7:30 gitu kakak dah tiba office… boleh tengok blog dulu hihi…

    Reply
  • September 10, 2013 at 12:16 pm
    Permalink

    awalnya kak.. 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *