Nur Awfiyah Dengan Spring Bouncer - Kisahsidairy.com

Nur Awfiyah Dengan Spring Bouncer

Nur Awfiyah Dengan Spring Bouncer

Assalamualaikum
Ingat zaman Dolu-Dolu
Kalau dulu inilah yang selalu mak-mak gunakan untuk dodoikan anak dia…Taknak biasakan baby dipegang je.
Sekarang dah makin canggih..Dah makin cantik..Teringin gak nak beli,tapi rasa macam rugi je sebab mahal sikit..Lagipun guna tak lama sangat.
pattern sekarang nie…nie dah makan rm100++ jugak..
Nur awfiyah dapat sponsor lagi dari Maklong dia..Sebenarnya Spring bouncer(tak tau betul ke idok ejaan nie) ni turun temurun jugak..Masih elok digunakan jugak..Kalau nak tahu,family kitorang nie memang macam ni..Beli baju anak-anak yang mahal-mahal pun disimpan dengan baik dan boleh digunakan lagi oleh anak-anak yang lain.
Bukanlah jenis kedekut untuk membeli semua tu,tapi bila fikirkan bayi ni cepat membesar,jadi pakaian yang baru di beli pun tak sampai berbulan dah tak muat nak pakai..Sebab tu aku kalau nak beli baju anak nie,cari yang size besar sikit dari dia..Jadi boleh pakai lama..Ikut pemahaman dan cara masing-masing la ye..hehehe…Keluarga besar macam kami nie memang macam nie..hua..hua..
Oklah,berbalik cerita Nur awfiyah,Bila diletakkan atas spring bouncer tu,wah..ligat je kepala dia tengok kiri kanan..lagilah kalau digoyang-goyang kan ,memang dia suka je..Senyap terus…Pandai betul anak aku ni memilih…
La ni,pepagi dah ajak nak berbual,kekadang time nak menyusu pun siap main-main lagi…letih omak ko nak tunggu hisap susu sampai habis nak Oiii..

Ekspresi muka bila naik jongkang jongkit nie..
Seronok tengok perkembangan Nur awfiyah sekarang ni…
Till meet again..Nak buat keje jap…

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

22 thoughts on “Nur Awfiyah Dengan Spring Bouncer

  1. Comelnya… spring bouncer tu teringat yg dulu2 punya.. ada yg bila dodoikan anak siap berbunyi2 spring dia… krek, krek.. baby pun muka ketat je tak boleh tido hehee.. 😀

  2. spring bouncer tu masih lagi diguna kat umah kaka ipar
    teringat masa adik dulu didodoikan atas tu
    lepas tu masing2 suka hayun kuat2 samapi berkeriut bunyi besi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *