Nuffnang Dan Kehilangan kisah Si Dairy

Assalamualaikum
Lega rasanya bila dah boleh nak menaip entry.Tadi aku try publish melalui tab,tapi tak keluar-keluar..Mybe penggunaan internet dah berlebihan menyebabkan line slow.Hadoiii..
Rasa hilang segala kebosanan dari semalam.Apa taknya,bila tak boleh nak update entry,tak boleh nak buat kerja,dan tak boleh nak blog hoping kat blog2 korang..stress mak!!
Sebabnya adalah kerana server disini ada problem.Dari pagi semalam tak settle2 jugak..petang nielah baru kembali as a normal.Alhamdulillah..Walau kerja berlambak,aku akan settlekan satu-satu..janji no pending jon for next week..sebab next week ,hari pertama dalam seminggu tu,pagi2 aku dah kena publish report..Boss nak tengok anak buah dia nie buat keje ke tak..Tak pernah missed out satu pun kecuali aku ada emergency leave..Tapi gaji tetap tak naik..benciiii…
Tapi korang ada perasan  sesuatu tak dekat bawah nie  nuffnang ada sediakan Poll 2.0
macam aku nie
kalau korang nak try macam aku boleh check acc nuffnang korang..
Satu lagi,thanks kat nuffnang bagi BE kedua untuk aku..
kalau ada Iklan dari Digi tu..korang  rajin2 lah tekan yek…satu lagi sila jawab pertanyaan poll 2.0 aku tu ea…macam nak jawab soklan spm jerk..kacang je lah..hehehehe..
Eh…dah start nak blog hoping nie..join segmen rakan-rakan…mati akal rase sehari tanpa blog nie..adoyaii

siti Rohaida

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

17 thoughts on “Nuffnang Dan Kehilangan kisah Si Dairy

  • September 4, 2013 at 9:29 am
    Permalink

    nnyknye soalang dier.. hehehe

    Reply
  • September 4, 2013 at 9:53 am
    Permalink

    waaa,,,, bestnya dapat cpuv/be… tahniah ye, nanti mama klik klik ok..

    Reply
  • September 4, 2013 at 9:57 am
    Permalink

    wah nak masukkan jugak la…^^

    Reply
  • September 4, 2013 at 10:29 am
    Permalink

    banyaknya soalan dia kak.. tahniah dapat BE baru..

    Reply
  • September 4, 2013 at 11:51 am
    Permalink

    tahniah..dpt be lg
    ni yumida isikan tabung nuffnnag tu

    Reply
  • September 4, 2013 at 11:15 am
    Permalink

    ade kak 🙂 sorry mula2 mmg prob tp kak blh klik jari ohsem sblh back to top tu tau 😉

    Reply
  • September 4, 2013 at 11:30 am
    Permalink

    ada yang baru ye..cik akak pon nak tengok juga lah 🙂

    Reply
  • September 4, 2013 at 12:33 pm
    Permalink

    tahniah ye sis…

    Reply
  • September 4, 2013 at 12:45 pm
    Permalink

    selamat bloghoping dgn selesa ye KSD…tahniah CPUV nuffnang mebuatkan semangatt berambah2.

    Reply
  • September 4, 2013 at 5:02 pm
    Permalink

    xtry lg buka nuff hrini =) japgi nk terjah..inshaa'Allah kak, kalau sy terjah sini, pasti klik2 utk akak..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *