PRODUK REVIEW

NEEM BALM ZM BEAUTY 100% NATURAL PRODUK

NEEM BALM ZM BEAUTY 100% NATURAL PRODUK | Pernah dengar Neem Balm ni dipasaran.Ia baru dilancarkan oleh ZM beauty selepas produk mereka terdahulu iaitu Garlic Balm.

Kali ini ZM BEAUTY memasarkan produk terbaru mereka iaitu NEEM BALM yang masih lagi menggunakan Natural Produk bagi produk terbaru mereka.Umi dengar pun rasa teruja nak bagitahu apa kelebihan menggunakan NEEM BALM ni.Sebelum tu meh umi bagitahu kat korang, apa itu NEEM BALM?

APA ITU NEEM BALM

NEEM BALM  adalah sejenis bahan yang dihasilkan dari daun neem iaitu daun semambu yang kalau korang dengar dari petua nenek moyang kita, ianya digunakan untuk perubatan cara tradisional yang cukup popular zaman mereka dahulu.Neem balm ini dihasilkan dari daun Neem, minyak zaitun dan lilin lebah.Ia berfungsi untuk sapuan kulit.

Neel balm ini dihasilkan bagi melembutkan kulit supaya kulit tidak kering.Jadi takdelah timbulnya gatal-gatal dan sebagainya jika kulit kita tak kering kan.


daun Neem

NEEM BALM sesuai digunakan oleh semua peringkat usia dari bayi hingga dewasa dan seterusnya warga emas tanpa sebarang kesan sampingan kerana produk ini dihasilkan dari produk 100% natural.

Neem Balm ZM Beauty

Mungkin ramai yang tertanya-tanya adakah produk ini selamat digunakan atau tidak.and Jawapan umi adalah , YESSSS..Produk ini selamat digunakan kerana ia telah di uji di makmal PERMULA SDN BHD dan telahpun mendapat kelulusan KKM dengan no KKM NOT 181101999k

 

CARA GUNA NEEM BALM

Nak guna Neem balm ni mudah je, just sapu nipis ditempat yang diperlukan.Kalau korang nak tau cara guna Neem balm tu, korang boleh lihat cara guna Neem Balm ni di belakang bekas tu ye.

Neem Balm ZM Beauty

Jangka hayat untuk Neem Balm ni adalah setahun selepas bekas ini di buka.Kandungan isi Neem balm ini adalah 60gm.Sangat jimat untuk penggunaan satu keluarga. 

HARGA NEEM BALM

Harga Neem Balm ini adalah RM45 sahaja.Untuk mereka yang terawal membeli Neem Balm ni, korang akan dapat Termometer comel ni tau.So, kenalah beli secepat yang mungkin.

Neem Balm ZM Beauty

 

MANA NAK DAPATKAN NEEM BALM ZM BEAUTY NI?

Tak banyak tahu tentang kewujudan produk hebat macam ni di pasaran kerana ia baru sahaja dilancarkan.Tetapi korang yang nak dapatkan produk dari ZM Beauty ni boleh dapatkan di Facebook dan Ig di bawah ni.Hari tu umi survey, di Shopee pun dah menjual Neem balm ni tau.So, bolehlah beli.

Untuk keterangan lanjut tentang Produk ni, boleh layari :-

Facebook :  https://www.facebook.com/neembalmzmbeauty/

Instagram : https://www.instagram.com/neembalmhq/

Whattsap  : 0113-2484182

Call : 07-7550792

 

 

 

 

 

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *