Nagging

Nasib Baik Halfday

Assalamualaikum
Salam pagi warga blogger..Alhamdulillah…sampai ke hujung minggu kan..Korang mesti tak sabar sabar nak tunggu hari minggu nie.
Semalam warga Johor bercuti..Jadi bolehlah sambung cuti sampai hari ahad..Kira cuti bolehlah dapat 3 hari kan.
Tapi tidak bagi aku yang kerja 6 hari nie..Nasib baik halfday hari ni.En.husband  dah bagi lampu kuning suruh bercuti,Tapi aku bagi lampu merah sebab tak boleh nak bercuti memandangkan  baru je bercuti panjang..Yelah..takut performance nanti tak baik..Biasalah orang kerja swasta nie..Semua nak kena jaga kan…
Sepatutnya kena balik Melaka untuk ambil MIL kat sana,tetapi disebabkan aku kerja hari nie,terpaksa di tunda untuk balik Melaka hari nie,Itupun selepas aku balik kerja..NASIB BAIK HALFDAY!!
Kepada yang  bercuti tu selamat menyambung cuti,yang kena kerja hari nie,KITA SERUPA!!!
Oklah..perut dah berkeruncung nie,sempat buat mee goreng pagi tadi,sedap makan panas-panas….
hari nie insyallah dapat blogwalking skit skit kat blog korang sebab petang dah balik MELAKA

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(13) Comments

  1. Aefa Aerisya says:

    aefa cuti 7 hari seminggu 😀 heee

  2. MG schmidt says:

    sabau jela …nk wt cne ..huhu
    happy working KSD 🙂

  3. minggu ni turn sabtu bekerja..so kena la kerja,..sob3..

  4. Deqla Manjew says:

    assalamualaikum.. deqla singgah sini.. terima kasih yer sbb slalu singgah komen2 blog deqla.. just nk bgtau kalo kat opis deqla mmg x dpt nak bls jejak.. blog domain mmg dah kena blocked kat sana.. kat rumah lak mmg jrg on9.. huhu..

    psstt.. selmt berhujung minggu yer.. =)

  5. Lieya Von Jay says:

    saya cuti hari ni sbb kawan kawen ^_^

  6. Raudzah Z says:

    Selamat bercuti aida…

  7. selamat berkerja 🙂

  8. Anonymous says:

    slmt bercuti sis..

  9. hye, sama la kene bekerja.
    by the way, saya nak bg cdgn untuk blogwalking blog sya, hehehe

    https://megat92eyrulez.blogspot.com

    hope saudari sudi membantu saya dalam menarik minat pengikut saudari melawat blog saya pula,

    thank you,

  10. Mizz Aiza (Dunia Kecil) says:

    selamat bercuti kak.. aiza pun di pahang pergi kenduri kahwin.. 😀

  11. Affy Afiqah says:

    bila ika dah habis belajar n masuk alam pekerjaan nanti entah macam mana laa kan huhu

    semoga terus berjaya dalam apa saja yang dilakukan kak 🙂

  12. kerja hari sabtu tak stress cm hari2 lain.. rs relax skit..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *