Assalamualaikum
Salam pagi warga blogger..Alhamdulillah…sampai ke hujung minggu kan..Korang mesti tak sabar sabar nak tunggu hari minggu nie.
Semalam warga Johor bercuti..Jadi bolehlah sambung cuti sampai hari ahad..Kira cuti bolehlah dapat 3 hari kan.
Tapi tidak bagi aku yang kerja 6 hari nie..Nasib baik halfday hari ni.En.husband  dah bagi lampu kuning suruh bercuti,Tapi aku bagi lampu merah sebab tak boleh nak bercuti memandangkan  baru je bercuti panjang..Yelah..takut performance nanti tak baik..Biasalah orang kerja swasta nie..Semua nak kena jaga kan…
Sepatutnya kena balik Melaka untuk ambil MIL kat sana,tetapi disebabkan aku kerja hari nie,terpaksa di tunda untuk balik Melaka hari nie,Itupun selepas aku balik kerja..NASIB BAIK HALFDAY!!
Kepada yang  bercuti tu selamat menyambung cuti,yang kena kerja hari nie,KITA SERUPA!!!
Oklah..perut dah berkeruncung nie,sempat buat mee goreng pagi tadi,sedap makan panas-panas….
hari nie insyallah dapat blogwalking skit skit kat blog korang sebab petang dah balik MELAKA
(Visited 4 times, 1 visits today)

13 thoughts on “Nasib Baik Halfday

  1. assalamualaikum.. deqla singgah sini.. terima kasih yer sbb slalu singgah komen2 blog deqla.. just nk bgtau kalo kat opis deqla mmg x dpt nak bls jejak.. blog domain mmg dah kena blocked kat sana.. kat rumah lak mmg jrg on9.. huhu..

    psstt.. selmt berhujung minggu yer.. =)

  2. bila ika dah habis belajar n masuk alam pekerjaan nanti entah macam mana laa kan huhu

    semoga terus berjaya dalam apa saja yang dilakukan kak 🙂

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.