Nasi Ayam Penyet Top 10 Kampung Pasir Putih

Nasi Ayam Penyet Top 10 Kampung Pasir Putih | Sebut pasal makan,memang dah lama tidak aku tak ke Nasi Ayam Penyet Top 10 di Kampung Pasir Putih ni.Kalau dulu masa Officemate ramai perempuan,kedai makan nasi ayam penyet Top 10 ni adalah menjadi tempat wajib kami makan.

kredit to : http://johorkaki.blogspot.com

Tapi takdelah setiap hari.Dalam seminggu tu,mesti pekena Nasi ayam penyet ni.Tapi bila dah ramai yang MOVE ON untuk cari kerja lain.Dan yang tinggal pun hanya beberapa kerat je,Sebab tu ler jarang nau nak ke sini.Kebiasaannya orang datang ke sini untuk Makan Nasi ayam penyet meskipun ada beberapa lagi menu yang menarik seperti bakso,Pecel Lele,Udang,Puyuh dan gado-gado.

Seperti kebiasaannya aku order Nasi ayam penyet je.Tak pernah lagi order lain selain Bakso dan ayam penyet ni.Apa yang specialnya Nasi Ayam penyet di sini adalah Ayam yang lembut dan juga Sambal tu yang menyelerakan lagi Nasi ayam penyet ni.Kalau makan sini,bau sambal pada tangan tak hilang oiiitttt…

Nampak tak sambal dia yang menawan kalbu tu.Korang jugak boleh tengok menu lain yang ada di Gerai TOP 10 ni di bawah mengikut harga yang diberikan.

Tapi aku tak sure berapa harga selepas SST ni sebab kalau ikut kiraan lebih dari yang dijangka..Aku pun tak sure…Kalau korang nak makan kat sini,dan takut orang ramai makan pada waktu lunch.Boleh je booking melalui telefon.Jadi datang je,korang terus duduk.Tak payah tunggu meja kosong..hehehehe.No phone Top 10 pun korang boleh tengok di  menu atas ni ye

 

siti Rohaida

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

3 thoughts on “Nasi Ayam Penyet Top 10 Kampung Pasir Putih

  • September 12, 2018 at 12:32 am
    Permalink

    Jommm ikan bakar As jommm heheheh.
    Esok petang baca kat blog i hehehehe

    Reply
  • September 12, 2018 at 9:53 am
    Permalink

    nampak menarik nasi ayam penyet tu kak eda. harga pun agak murah la banding tempat lain. suka nasi ayam penyet ni sebab sambalnya. kalau sambal sedap memang best makan.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *