NAFAS SELESA DENGAN GARLIC BALM GAJAH BARING

NAFAS SELESA DENGAN GARLIC BALM GAJAH BARING| Bila buat persiapan untuk balik berhari raya, umi selalu akan pack sekali First Aid untuk digunakan seisi keluarga di waktu kecemasan.

Dan salah satu darinya adalah yang paling wajib dibawa iaitu Garlic Balm Gajah Baring.Unik kan nama Gajah Baring tu..Selain dari Garlic balm ni, haruslah ada termometer, panadol, dan ubat demam untuk si Naura.

Umi memang seriau kalau nak bercuti takde ubatan macam ni sebab musim perayaan, jarang klinik di buka waktu malam kan.Jadi kenalah umi standby segala ubat-ubatan satu keluarga.

Untuk entry ni umi nak cerita tentang satu produk yang sangat-sangat membantu umi iaitu Garlic balm yang dikeluarkan oleh  Ars Pure Solution.Meh umi perkenalkan serba sedikit tentang Garlic Balm Gajah Baring ni.

NAFAS SELESA DENGAN GARLIC BALM GAJAH BARING

Garlic Balm Gajah Baring Balsamo ni satu produk yang dihasilan untuk urutan kasih sayang yang boleh digunakan untuk seisi keluarga.Selain itu ia digunakan untuk melembapkan kulit kering.Ia juga boleh digunakan setiap kali lepas mandi pagi dan malam untuk keselesaan nafas dan tidur yang berkualiti.

Garlic Balm ni sangat bermanfaat untuk musim yang tak menentu.Ia dihasilkan daripada petua tradisi iaitu minyak bawang putih yang diamalkan oleh nenek moyang kita dahulu dan diperbaharui untuk ibu-ibu moden dengan Garlic Balm.

APA YANG BEST TENTANG GARLIC BALM GAJAH BARING BALSAMO NI?

Seriously tak payah tengah-tengah malam nak membakar bawang putih, nak menumbuk bagai.Just oleskan sedikit di tempat yang rasa tak selesa tu sahaja.Apa yang best lagi adalah Garlic Balm ni adalah satu produk Natural dan umi tak risau untuk gunakan pada keluarga umi.Ia selamat kerana tiada bahan kimia yang terkandung di dalam Garlic Balm ni tau.

Kalau korang cium bau Garlic Balm ni, memang takde bahan lain selain Bawang putih.Memang pekat bau dia.Korang tau tak kenapa bau Garlic Balm ni pekat? Ini disebabkan 

CARA GUNA GARLIC BALM GAJAH BARING

Hanya perlu sapu pada bahagian yang diperlukan dan urutkan secara perlahan-lahan secara bulatan.Ianya sesuai digunakan oleh seisi keluarga.So jimat!!

HARGA PROMOSI GARLIC BALM GAJAH BARING

Harga : RM29.90 

Free gift Termometer setiap pembelian yang terawal

Jika korang ada pertanyaan untuk produk ni atau nak dapatkan produk ni boleh lihat di website dan Media Sosial mereka di bawah ni.

 

Blog : https://garlicbalmbalsamo.blogspot.com/

Facebook : Gajah Baring HQ(Garlic Balm)

Instagram : gajah_baringhq

Nombor Telefon : 0187665694

Diedarkan oleh : ARS PURE SOLUTION

siti Rohaida

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *