BUSINESS

My Litto Shop yang umi idamkan

My Litto Shop yang umi idamkan | Alhamdulillah.Semuanya telah dipermudahkan..Segala yang umi nak dah terjawab.

Maka terhasillah My Litto Shop.Walaupun umi hanya sebagai agent kepada produk Mommyhappy.Sekurang-kurangnya umi happy sebab Allah swt telah mendengar apa yang umi nakkan.Yes, tahun ni umi nak tambah lagi satu income. Banyak dah business yang ada dalam list, tetapi memandangkan modal yang umi fikir balik tu, maka umi memilih untuk mengusahakan My litto Shop ni.

Mana tahukan satu hari nanti, kalau umi dah berhenti kerja, ada jugak pendapatan lain selain gaji bulan tu.Yang penting kena usaha.Dan itu termasuk dalam list sempena tahun baru bagi umi.

 

Sebelum ni yes, banyak umi mencari peluang untuk membuat bisnes, tapi bila fikirkan modal yang terpaksa umi laburkan, umi kena lihat dulu ekonomi umi.Nak berbisness memerlukan modal.

And satu hari umi terfikir untuk menjual buku-buku pendidikan awal untuk anak-anak memandangkan umi memang suka beli buku-buku untuk Naura dan segala jenis mainan yang berbentuk education ni, why not umi jual sekali kan.

 

Lagi satu umi tak perlulah nak bekalkan modal yang banyak.Kebanyakkannya HQ yang tolong umi uruskan.Alhamdulillah…

 

My Litto Shop ni adalah shopping online yang menjual buku-buku ataupun produk pendidikan awal kanak-kanak di mana ibu bapa boleh mendapatkan Kad imbas yang dilengkapi dengan whiteboard marker.Juga buku-buku latihan untuk anak-anak yang sedang dalam proses belajar mengenal huruf dan sebagainya.

My Litto Shop juga ada menjual buku-buku motivasi  dan juga parenting.Tak lupa juga education toys yang membantu anak-anak dalam proses pembelajaran mereka untuk mengembangkan lagi motor halus dan kasar mereka.

So, sejajar dengan itu, umi mengharapkan agar usaha umi ini akan berterusan membantu ibubapa di luar sana untuk memberikan pendidikan yang terbaik buat anak-anak.

 jom singgah dan like kedai kecil umi

https://www.facebook.com/Mylittoshop/

Doakan umi ye.

ikhlas dari

My Litto Shop

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *