BLOG

Pertama kali menggunakan Apps WordPress

Pertama Kali menggunakan apps wordpress |Actually dulu umi rajin gunakan blogger apps untuk menaip entry.

Jadi umi fikir senanglah nak blogging anywhwre, anyplace gitu.

Bukan apa, selalunya umi update entry guna pc atau laptop je.Tapi bila jumpa applikasi wordpress ni, teringin pulak nak mencuba.Macam mudah juga nak guna ni.Kita cuba hari ni, tengok macam mana perginya kan

So, kalau ok bolehlah umi terus menggunakan interface apps wordpress ni.

Dia kata manage your website anywhere

Umi cuba jugakla sekali.Kebetulan tak boleh tidur,jadi umi sajelah kan nak update guna phone je.

Dah malam ni, rasa malas pulak nak mengadap laptop.Kalau guna apps ni bolehlah update entry sambil baring🤣🤣.Nampak tak kemalasan umi sekarang.

boleh preview dan buat macam-macam tau

Tak susah mana rupanya guna ni kan.

Nampak tak gambar kat atas ni.Boleh je nak masukkan apa-apa dalam entry ni dengan mudah.Cuma macam banyak je nak kena explore.Sebab masa mula-mula upload ni dia suruh umi install jetpack plugin sedangkan umi dah guna yoast seo plugin

oklah bagi umi explore dulu.Nanti umi cerita di lain kali ye.

Mata pun dah mula mengantuk ni.So, good nite

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(3) Comments

  1. Dulu pernah guna wordpress tahun 2010 utk blog lama.skrg ni pakai blogspot je.free

  2. Kalau yang mudah, memang senang nak guna..sebenarnya memang kena biasakan..kalau tak memang tak pandai..cuma Sis ko je malas nak memusing kepala guna apps heheheh

  3. wowwwww…macammm mudahh je nampakk gayaa tuu.. okayy.. teringin jugak nak try wordpress .Hahahaha .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *