MommyHappy Mencari Agent Untuk Tambah Pendapatan

MommyHappy Mencari Agent Untuk Tambah Pendapatan

MommyHappy Mencari Agent Untuk Tambah Pendapatan

MommyHappy Mencari Agent Untuk Tambah Pendapatan | Terbuka kepada Surirumah dan juga yang ingin mencari pendapatan sampingan.Banyak lagi kelebihan-kelebihan lain yang akan korang dapat apabila menyertai TEAM MOMMYHAPPY.

Walaupun umi baru sahaja berkecimpung dalam bisness bersama Mommyhappy, alhamdulillah..Umi dah capai target yang umi nak.Insyallah, berazam akan terus berusaha memperluaskan lagi networking dalam bisness ni.Yang penting kita jual dan kita guna.Jom jana pendapatan bersama team Mommyhappy .ANDA BUAT ANDA DAPAT!! ANDA USAHA ANDA BERJAYA!!

Mula-mula umi join hanyalah untuk dapatkan diskaun sahaja, lepas tu macam seronok pulak bila dapat bergaul dengan ibu-ibu dan bapa-bapa hebat yang bukan sahaja dari mereka yang bergelar suri rumah yang hanya membuat bisness dengan mommyhappy ni sahaja.

 

Mommyhappy adalah sebuah syarikat yang membekalkan Bahan pendidikan awal kanak-kanak.Antara produk yang dibekalkan oleh Mommyhappy adalah :-

  • Flip Card
  • Buku Door Gift
  • Kad Imbas
  • Buku cerita islamik
  • Buku Aktiviti
  • Koleksi Poster 
  • Educational Toys
  • Buku Bacaan Kanak-kanak.

Kelebihan Daftar Agen bersama Team Mommy Happy Group

 

✅ Akak akan dapat Pelbagai produk pendidikan dengan harga diskaun 10% ke 20% setiap kali order


✅ Mendapat Pelbagai Ilmu Pendidikan Awal Kanak Kanak daripada konsultan Pendidikan Awal Kanak Kanak


Training Online dalam Group WhatsApp dan/atau Telegram


Sokongan ilmu bisnes yang terkini di pasaran


✅ Ada Bonus Bulanan untuk yang rajin dan aktif.. BONUS ni macam gaji.. Kalau rajin, banyak tau dapat..


✅ Anda bersama komuniti yang sangat hebat dan positif

 

APA YANG MEREKA AKAN DAPAT BILA MENDAFTAR SEBAGAI AGENT selain benefit di atas

Dengan hanya mendaftar RM50 untuk agent, korang akan mendapat

  • 100 keping flyers mommyhappy
  • ABC Book WOW 5 buah
  • Buku Panduan Bisnes Nota Jutawan
  • Website Blog pada Domain
  • Kelas Online

 

Kita buat kita dapat.Untuk maklumat lanjut tentang cara bagaimana untuk menjadi agent dan sebagainya korang boleh tekan link  whatssap no di bawah ye.

http://www.wasap.my/601127390866/daftar+agent

 

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *