MOG Express Menawarkan Cermin Mata Mampu milik - Kisahsidairy.com

MOG Express Menawarkan Cermin Mata Mampu milik

MOG Express Menawarkan Cermin Mata Mampu milik

MOG Express Menawarkan Cermin Mata Mampu milik |Cermin mata murah yang boleh dimiliki oleh rakyat marhaen macam umi ni.

Actually last umi buat cermin mata adalah pada januari tahun lepas di Kota Tinggi.Dan cermin mata yang umi pilih pada tahun lepas adalah cermin mata yang fleksible memandangkan umi pernah kecewa dengan cermin mata yang baru umi beli tak sampai seminggu dipatahkan oleh Dak naura.Uih..kecewa sungguh..Tapi apa nak buat kan…hahahaha..Nasib baik masa tu ada spare lagi cermin mata yang lain. 

Alhamdulillah, cermin mata yang umi beli tahun lepas masih dalam keadaan elok.Cuma masa jalan-jalan di Kipmart Masai, ternampak kedai cermin mata murah dan cantik-cantik pulak tu.Actually dah dua tiga kali lalu situ, terpandang dah bingkai ni.Cuma dalam pertimbangan lagi.Kebetulan hari tu, babah bagi hint pada umi samada nak atau tak beli cermin mata tu.emmm..Nampaknya babah nak sponsor la tu kan.

Ada je cermin mata yang mahal berjenama kat MOG Ekspress, tapi umi memang cari yang biasa-biasa je.Tak mahal dan tak terlalu murah.Kalau murah sangat kang, nanti tak tahan lama pulak.Lagi satu tengok jugak bingkai tu macam mana.Avoid ler beli yang plastik.Bila ada anak ni, ada je benda yang kita kata tak boleh main, dia akan main..So sebelum umi jadi HIJO untuk kali kedua, umi cari jalan yang selamat memilih bingkai selain dari plastik.

Belek punya belek, umi dah pun terberkenan bingkai jenama coca cola ni.Harga RM199 termasuk lens.So, umi just tambah separuh dari apa yang babah sponsor tu..yeay!!!

Pilihan umi warna Rose gold gitu..ah umi ko ni, semua nak pink..hahaha

Kotlah korang nak cari kan boleh la ke sini.Kedai cermin mata ni terletak di dalam Kipmart masai. Umi sertakan alamat eh kat bawah ni

MOG EXPRESS

S063A, KIPMART MASAI, JALAN PERSIARAN DAHLIA 2

TAMAN BUKIT DAHLIA

81700 PASIR GUDANG 

JOHOR

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

One thought on “MOG Express Menawarkan Cermin Mata Mampu milik

  1. Masalah utama orang pakai spek ni macam-macam kejadian spek ada. Fiza pun dah berapa banyak kali buat baru. Skang buat yang biasa biasa je la jenis plastik. spek akak cantik up to date fesyen spek skang ala korea gitu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *