kisahsidairy.com miracle mask PRODUK REVIEW

Miracle Mask mengatasi Masalah Jerawat

Assalamualaikum
Pembersih muka all in one yang berkesan untuk mencerah dan menghaluskan kulit dari gabungan 99 buah-buahan,sayur-sayuran,ulam-ulaman dan herba-herba terpilih dari 99 Kepulauan Langkawi. Rasailah perubahan kulit anda walaupun pertama kali menggunakannya. Anda pasti jatuh hati!

Ninety Nine Face sangat berkesan untuk:
– Semua jenis kulit.
– Mengecutkan jerawat dan memudarkan parut.
– Menghaluskan dan melicinkan kulit.
– Memudar dan menghilangkan jeragat.
– Mencerah secara semulajadi dan sekatakan warna kulit.
– Menegangkan kulit wajah dan awet muda.
– Mengurangkan dan menghilangkan gatal-gatal kulit akibat resdung.
– Mengecilkan pori-pori kulit muka. – Menjadikan kulit bersih dan berseri.
– Mengurangkan minyak dan melembabkan wajah.
– Membuang sel kulit mati.
Sekarang ni pakej yang terbaik untuk bulanan.
jerawat
masalah jerawat
masalah jerawat
Kepada Mereka yang ingin merasai produk yang dirumus dengan 100% dari bahan semulajadi menjadikan kulit bersih dari jerawat.
Ingin bertanya lanjut mengenai produk Miracle Mask mencuba,korang boleh Whatssap di 0187719787.

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(12) Comments

  1. Sally Yatiey says:

    Menarik ni kak ;D

  2. Yumida Huda says:

    produk semulajadi yg kita bagus utk kita guna
    lama x pakai mask
    suka bila tampal mask kat muka

    kak nak tanye, akak online pakai hp ker? setiap kali akak masuk blog sy, ada gangguan tak? macam link wassap tu? coz ada yg pembaca bgtau ada link wassap keluar.

    sy ada test gak sebelum ni guna tablet, ok, xde masalah. cuma belum buka blog guna hp. akak online pakai hp ke?

  3. acik idah says:

    Menegangkan kulit wajah dan awet muda???? wowwww!!!! 😀

  4. banyak betul produk sekarang ni berasaskan bahan semulajadi..kena bijak memilih kan…

  5. wah..harga boleh tahan..heheh

  6. dtg menjengukkesini..

  7. Mg murah rezeki ye.

  8. Ija Rased says:

    wah..menarik ni.

  9. pernah dengar produk ni..salah satu produk terbaik untuk dicuba

  10. Bagus ni… menarik..

  11. Nice info..

  12. nm pun dah mirackle..kan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *