Miracle Mask mengatasi Masalah Jerawat

Assalamualaikum
Pembersih muka all in one yang berkesan untuk mencerah dan menghaluskan kulit dari gabungan 99 buah-buahan,sayur-sayuran,ulam-ulaman dan herba-herba terpilih dari 99 Kepulauan Langkawi. Rasailah perubahan kulit anda walaupun pertama kali menggunakannya. Anda pasti jatuh hati!

Ninety Nine Face sangat berkesan untuk:
– Semua jenis kulit.
– Mengecutkan jerawat dan memudarkan parut.
– Menghaluskan dan melicinkan kulit.
– Memudar dan menghilangkan jeragat.
– Mencerah secara semulajadi dan sekatakan warna kulit.
– Menegangkan kulit wajah dan awet muda.
– Mengurangkan dan menghilangkan gatal-gatal kulit akibat resdung.
– Mengecilkan pori-pori kulit muka. – Menjadikan kulit bersih dan berseri.
– Mengurangkan minyak dan melembabkan wajah.
– Membuang sel kulit mati.
Sekarang ni pakej yang terbaik untuk bulanan.
Kepada Mereka yang ingin merasai produk yang dirumus dengan 100% dari bahan semulajadi menjadikan kulit bersih dari jerawat.
Ingin bertanya lanjut mengenai produk Miracle Mask mencuba,korang boleh Whatssap di 0187719787.

siti Rohaida

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

14 thoughts on “Miracle Mask mengatasi Masalah Jerawat

  • November 3, 2014 at 9:36 am
    Permalink

    produk semulajadi yg kita bagus utk kita guna
    lama x pakai mask
    suka bila tampal mask kat muka

    kak nak tanye, akak online pakai hp ker? setiap kali akak masuk blog sy, ada gangguan tak? macam link wassap tu? coz ada yg pembaca bgtau ada link wassap keluar.

    sy ada test gak sebelum ni guna tablet, ok, xde masalah. cuma belum buka blog guna hp. akak online pakai hp ke?

    Reply
  • November 3, 2014 at 1:50 pm
    Permalink

    Menegangkan kulit wajah dan awet muda???? wowwww!!!! 😀

    Reply
  • November 3, 2014 at 8:56 am
    Permalink

    banyak betul produk sekarang ni berasaskan bahan semulajadi..kena bijak memilih kan…

    Reply
  • November 10, 2014 at 7:44 am
    Permalink

    Produk baru ker sis…nampak menarik jer.
    .

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *