Mini gathering RANDOM

Mini Gathering di rumah Hernee Nazir

Assalamualaikum
Hai korang..selamat berhujung minggu.. apa aktiviti korang hari ni. Aku hari ni takde buat apa pun.. kat rumah lepak-lepak dengan anak. buat kerja rumah yang tak pernah siap ni.. Hahaha.. 
bila bersama anak-anak macam-macamlah karenahnya. layankan jelah kan. Bukan senang nak spend masa dengan anak-anak untuk wanita bekerja macam aku ni.. Alah.. Korang pun sama jugak kan.. 
Oklah.. Sebenarnya nak cerita pasal mini gathering di rumah rakan blogger. Alhamdulillah.. Persahabatan di alam maya kini terus berterusan hingga ke dunia luar. Syukran.. Dari Aeon bukit indah semalam, Terus kerumah hernee. bukan aku sahaja yang datang. tapi blogger top mialiana pun datang jugak tau.. 
Kak mia, hernee dan aku
Best.. Makan-makan rumah tuan rumah. Dia masak ketam masak lemak.. Uishhh.. Sedap ko.. 
Tapi kalau korang nak tau bukan kami je ada mini gathering.. Ni hah. Anak-anak pun sama jugak
Hah.. Ni hah.. Anak-anak pun terlibat sama tau. Happening sangat mereka. 
Harap lepas ni boleh together2 lagi.. Syok.. Banyak benda yang kami cerita.. Especially pasal blog. 

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(12) Comments

  1. thanks for coming..jangan serik datang lagi ya..

    – Hernee Nazir –

  2. Assalamualaikum eda…wah !! Seronoknya bergather2 yer…

  3. Bestnya korang..

  4. Berseronok sambil menimba ilmu…terbaik korang
    JanjiKita

  5. ehem ehem. lepas ni bawak laaa uyul sekali please hehe

    JOM KE BLOG UYUL >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

  6. thanks jugak masak untuk kami ye

  7. waalaikumsalam mama.seronok sangat..next mama kena join tau

  8. seronok mar,nanti join kitorang tau

  9. wajib..uyul wajib kena datang tau

  10. sekali sekala berkumpul memang best tau +nur afiqah

  11. kotam masak lomak memang sodappp

  12. bestnya dapat berkumpul reramai..belum ade peluang bersama JDT blogger lagi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *