kisahsidairy.com Menu

Menu Yang Paling sedap Di petang hari Minggu

Assalamualaikum
Bila petang petang ni,lagi pulak hujan.Perut memang sentiasa akan lapar jelah kan.Bila duduk berdua dengan Nur awfiyah,ummi pun dah terasa lapar.
So dengan kerajinan petang tadi,maka terciptalah lempeng dan sambal tumis ikan bilis.Memang sedap bila kena dengan Teh panas.Nak tunggu en.husband memang lambat lagi dia balik.So lepas bagi makan Nur awfiyah,ummi pulak bedal Lempeng.Dapat dua keping lempeng tu pun dah kenyang.Tinggalkan babah punya lempeng jelah kan.
Memikat selera kan bila nampak lempeng ni,lagi pulak time hujan ni.memang perut senantiasa lapar jelah
lepas tu dah boleh sambung blogwalking 

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(17) Comments

  1. ezyra daniel says:

    alahaii…terus lapar bila tgk lempeng akk nie πŸ™

  2. rajin jugak buat lempeng ni waktu breakfast.. tapi kaler kuning sikit.. kadang cicah dgn sambal sardin.. kadang dengan sambal telur (

  3. lempeng sedap tuuuu

  4. Belog Santai says:

    Hmmm..sedap lempang kelapa ni..masa kecil selalu makan..coz my father suka sangat makan ni..sekarang susah nak cari..nak buat sendiri tak pandai ..he..he

  5. Betul la..time hujan, sejuk2 ni perut berkeroncong je..heheh

  6. Ija Rased says:

    sedapnye ida…..terliurnyeeeee

  7. Sedapnya kak..teringin pulak

  8. pekena dengan kopi o suam…. huwaaaa ngencesssss… terbayang makan atas pangkin… ditemani angin laut sepoi2…

  9. mak alise lagi suka makan lempeng dengan gula.. alise lempeng kurang sikit.. tapi cekodok bilis sekali hadap alise sorang pon boleh.. πŸ™‚

  10. memang terbaik…

  11. Simple tapi sedap…

  12. sedapnya lempen cicah sambal tumis.. lapooooooo

  13. haha menu sepanjang zaman memang superb

  14. Simple tapi sedap…

  15. Pehh… mmg best… best sgt2.. πŸ™‚ πŸ™‚

  16. lempeng mmg sedap..

  17. WOOOAAHHH… Sedapnya.. Tetiba perut ni pun nak berkeroncong….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *