Menu Buka Puasa Ramadhan ke-21

Menu Buka Puasa Ramadhan ke-21 | Tahun ni bila puasa, jarang sangat memasak.Ada pun masak untuk sahur je.

Boleh kira dengan jari berapa kali umi masak di rumah.Yang lain mak mentua yang tolong masakkan.Alhamdulillah.. ringan sikit kerja umi.Thanks la kat nenek sebab tolong umi memasak.

Disebabkan hari tu, masa balik kampung, babah tak dapat nak merasa banyak Ikan Siakap Stim Limau so, umi repeat untuk buat kat rumah.

Ikan siakap Stim Limau ni nanti umi update entry resepinya ye.Lain dari yang lain dan resepi ni dari adik lelaki umi.Nanti tungu umi karang ye.

Jom tengok menu berbuka puasa Ramadhan ke 21 dari umi.Mana tau bagi idea untuk korang buat petang nanti.

Ikan siakap stim limau

Rojak Asma pemberian jiran sebelah rumah

Alhamdulillah rezeki untuk hari ahad. Babah pun ada bawak bubur lambuk dari Poli.Sampai ke sahur tak habis lagi.

 

 

siti Rohaida

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

3 thoughts on “Menu Buka Puasa Ramadhan ke-21

  • May 27, 2019 at 5:54 pm
    Permalink

    Puasa ni dah 2x aku masak stim limo ni…tu pun ada lagi permintaan suruh masak juga lagi..huhuhuh

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *