saya menang

Menang tempat ketiga Lazada Contest Raya

Assalamualaikum
Hai korang☺☺ Happy lah pulak bila banyak kemenangan bulan ni..bukan nak membangga diri tau.Cuma rasa berbaloi bila apa yang kita buat,tercapai.Walau tak dapat tempat pertama,tempat ketiga pun dah bersyukur.
Nak dapatkan hadiah tu bukan senang.Main copy paste lepas tu menang.Tapi kena usaha untuk menulis,dan memberikan idea dalam penulisan kita tu.Semua tu usaha jugak kan.
Mungkin pada orang,apalah sangat voucher Rm100 tu.Tapi bagi aku besar weh walaupun voucher.Voucher rm100 tu banyak benda kita boleh beli tau.
Alhamdulillah..syukur menang tempat ketiga Lazada Contest Raya.Dapat Voucher Rm100.
Tudia…
Nampak tak link kisahsidairy.com disitu..Hah..tak taulah hadiah apa yang bakal diterima.Kita pun akan terima seadanya jugak nanti..hehehehe…
Dah pun reply email dari Lazada.Sebelum tu ada lagi contest yang aku menang.Korang boleh baca entry Menang mom’s blogger contest dari Motherhood
Untuk contest ni aku memenangi Voucher sebanyak Rm200.Itu pun aku masih menunggu lagi apa hadiah yang aku dapat.Nanti aku story kat blog eh.
Harap blog kisahsidairy.com akan lebih menyinar dengan contest dan income yang lebih dari hari ke sehari..insyallah..amin
Psttt…saja nak bagitahu ni,Sekarang ni lazada sedang mengadakan penjualan Samsung S8 dengan mendapatkan Rm400 Lazada E-vaucher tau..huihh..berbaloi..Klik banner di bawah ni ye

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(11) Comments

  1. this ni3za says:

    Wahhh..Bestnya…Rezeki time raya…Tahniah.. =)

  2. alhamdulillah…tahniah

  3. Tahniah. duit raya tu..

  4. alhamdulillah rezeki tu =D tahniah tau

  5. Tahniah . Selamat bershopping bersama lazada

  6. assalamualaikum eda…walaupun ada yg kata sikit tapi rasanya puas hati n berbaloi kn…seronok tu bila join contest menang n dpt hadiah…
    ** Mama Maszull

  7. tahniah sis! lama dah tak join kontes macam ni … tumpang happy untuk kawan-kawan yang menang 🙂

  8. tahniah 🙂

  9. tahniahhhhhhh akakk you deserved it
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

  10. Tahniah semoga dimurahkan rezeki sokmo

  11. tahniah akak..semoga murah rezeki akak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *