RANDOM

Menang Shawl dari contest Instagram

Assalamualaikum

Hai korang☺☺alahaii..akak memang suka sangat kalau menang-menang hadiah ni.Tak kira lah kalau tak menang dalam bentuk wang pun,tapi dalam bentuk barang pun dah kesukaan tau.

Rasanya dah lama dia umumkan pemenang bagi contest yang dia anjurkan tau.Eh.jangan tanya contest yang mana eh..sebab dah lupa.Rasa dekat setahun jugak.Tetiba empunya yang buat contest ni Dm nak hantar hadiah.Dapat sebenarnya hadiah lain,tapi tak tau kenapa,mungkin takde stock ke macam mana,dia gantikan dengan shawl ni.

Alah..kira oklah dik non..akak tak kisah..Janji ada.Ada yang akak menang dulu baju cantik,tetiba senyap…arghhh..malas nak cerita..biar dia jawab sendiri..Dah lama dah akak lupa.

Syukran..Akak menang banyak jugak contest tau..eh..banyak ke…rasa 3 je..Tapi belum lagi dapat hadiahnya tu.Kita tunggu jelah kan

Nilah dia shawl dari awanis..Actually aku tak sure samada ejaan dia awanis atau amanis

si empunya shawl
Aku suka dengan shawl ni sebab tak payah nak gosok beb.Lagi-lagi kalau nak cepat kan..Rasa sambar je shawl ni hah..Alahaii..memang best tau.
Cuma dia sedikit pendek lah..So pandai-pandailah nak adjust bagi tutup dada tu.

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(11) Comments

  1. Shawl ni sekarang tengah tranding kalau tak silap PC…alhamdulillah tahniah ya.

  2. owhh take time juga nak receive hadiah menang contest..

  3. cantik, nmpk terletak je bila pakai..

  4. tahniah…cantik shawl nie…

  5. Cantik..Mama mmg suka yg x payah iron ni

  6. cantik shawl tu..

  7. alahaii..tak tau pulak trending ni PC…ehehe..thanks..

  8. haah..tulah…terima je..hehe

  9. haah zie,senang je nak pakai shawl ni..

  10. berseri hoi ummi naura..

    – Hernee Nazir –

  11. cantik sangat..sesuai dengan akak..rabia menang ibawal dari blogger suzlin..tak pakai lagi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *