RANDOM

Menang Cash GA Emas Putih

Assalamualaikum
Alhamdulillah…Masa bercuti hari tu,tak sangka dapat inform yang aku memenangi cash rm50 dari GA uzu.
http://www.kisahsidairy.com/2014/03/ga-mac-2014-by-emas-putih.html
Thanks kepada sponsor GA emas putih sebab bagitahu yang aku dah memenangi hadiah cash tu
Sebelum nie memang tak pernah dapat cash dari GA yang aku join..
http://www.kisahemasputih.com/2014/03/senarai-pemenang-ga-mac-2014-by-emas.html
Thanks kat  yantly lee sebab dah pun bagi hadiah tu…hehehe

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(13) Comments

  1. imie fatiema says:

    tahniah,rezeki

  2. Zee Suhaini says:

    tahniah kak..murah rezeki sungguh..

  3. RDZ Z says:

    Alhamdulillah rezeki Allah..

  4. Yumida Huda says:

    alhamdulillah kak..murah rezeki
    beznye dpt rm50…
    rezeki join ga….tahniah
    nanti share dgn kami mana tahu nak beli produk apa2 pakai duit tu..hihi

  5. Nurfaezah Abdullah says:

    Alhamdulillah rezeki ^^

  6. Alhamdulillah..congrats kak!

  7. Assalamualaikum kak eda, alhamdullilah. murah rezeki. bestnya ~~~

  8. Congrats !! wahwahhhh.. jom join mini ga Zara.. mana tau dapat monopod pulak kali ni =D

  9. Alhamdulillah…rezeki tu

  10. Alhamdulillah rezeki, congrats kak eda…

  11. Alhamdulillah.. Tahniah..

  12. alhamdulillah tahniah kak 🙂

  13. Alhamdulillah… rezeki.. tahniah Aida.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *