Menang Birthday Karnival dari Althea - Kisahsidairy.com

Menang Birthday Karnival dari Althea

Menang Birthday Karnival dari Althea

Menang Birthday Karnival dari Althea | Yes, umi adalah salah seorang pemenang untuk Althea Turns 4 .Apa yang bestnya jadi pemenang?

Yes, kalau korang perasan umi adalah salah seorang pengguna produk Althea dan juga Group The ButterFly Project.

Umi tak sangka la kan dapat menjadi pemenang.Hari tu pun sekadar suka-suka nak post and sharing.Tapi nampak gayanya, Dah memang luck umi.Umi  berjaya untuk dapatkan 50 Althea Magic Points..

Uih..tak sabar rasanya umi nak shopping lagi kat Althea.Boleh la tambah apa yang patut kan…hehehe..

Apa yang bestnya pasal Althea ni?

Korang masuk je dulu kat website mereka.Confirm nanti tersuka tanpa sengaja…heheheheh

https://my.althea.kr/

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

2 thoughts on “Menang Birthday Karnival dari Althea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *