EVENT

Melvita Malaysia di Cawangan Johor Aeon Tebrau City

Melvita Malaysia di Cawangan Johor Aeon Tebrau City | Baru – baru ni, kalau korang perasan di facebook dan instagram, umi ada menghadiri satu event dari Melvita Malaysia. Jemputan ini adalah bagi merasmikan Grand Opening Melvita cawangan Johor iaitu di Aeon Jusco Tebrau.

Masa umi mendapat jemputan dari Melvita ni, umi sendiri confuse kerana sebelum ni umi belum pernah dengar lagi Beauty products yang berasaskan bahan-bahan organik ni tau.Tapi bila umi lihat info ini di Page Melvita, baru umi tau akan kewujudan produk ni yang dah lama di pasaran.

Orang mungkin tak perasan tentang Natural  Products ni kerana, mereka lebih suka menggunakan produk kecantikkan yang cepat mendapatkan hasil dari penggunaan produk tersebut, yang seperti korang tau, ia sangat-sangat tidak bagus untuk kulit.

Kalau korang nak tahu, Melvita ini adalah  satu produk penjagaan kulit dan kecantikkan yang menggunakan bahan Natural dan Organik sejak tahun 1983 lagi tau.

So, ini adalah cawangan mereka yang ke 8 tak silap umi.Korang boleh rujuk di website mereka ye.nanti umi letak di bahagian bawah entry ni.

So, kepada korang yang mementingkan bahan-bahan yang terdapat di dalam setiap beauty products korang, umi memang suggest untuk korang ke sini.Bukan sahaja untuk muka, malah untuk badan pun ada tau.Kenapa kita kena memilih produk kecantikkan yang bersifat organik dan natural ni? Of courselah untuk kekalkan kulit yang sihat tanpa di cemari oleh bahan-bahan kimia yang telah dicampurkan kedalam produk-produk tersebut kan.

 

KENAPA KITA PERLU MULA DENGAN PRODUK ORGANIK?

  • Of course kita nak ianya berkesan dan selamat tanpa menggunakan bahan terlarang.
  • Kearah kehidupan yang lebih sihat
  • Mempunyai risiko yang lebih rendah kepada penyakit dan kesan sampingan lain dan banyak lagi.

 

Dalam Banyak- banyak produk yang dijual di website ni, ada 3 produk yang merupakan THE BEST SELLER tau.Dan umi dah try semua produk ni.Memang best.Bau pun best okeh…

 

Setiap produk yang di atas ni mempunyai kelebihan dia masing-masing tau.Tiga produk ni adalah

  • Serum Lotion
  • Flower Water
  • Argan Oil
FLOWER WATER ROSE – MELVITA

 

SERUM LOTION – MELVITA

 

ARGAN OIL MELVITA

 

Umi tak sabar nak try out this 3 products uols..Kotlah umi akan jadi pengguna setia Melvita kan.

Benda tu umi cerita di lain entry.So, umi nak war-warkan korang yang berada di Johor yang nak dapatkan rangkaian produk Melvita ni, boleh terus ke Aeon Jusco Tebrau di Lot G26, Ground Floor.

 

Berdepan dengan cotton On tu..Memang senang nak mencari Melvita ni.Untuk maklumat lanjut tentang Melvita korang boleh layari website dan page mereka seperti di bawah ni ye.

 

Website : https://my.melvita.com/
Facebook : https://www.facebook.com/MelvitaMY
Instagram : https://www.instagram.com/melvitaofficial/?hl=en

 

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *