RANDOM

Makan Sushi petang ni

Assalamualaikum
Hai korang???.semalam lahi macam nak beli sushi ni,dah pegi pun lalu restoran sushi tu.Tapi disebabkan sushi tu crowded dengan orang,kira batallah niat tu.Aku tak suka makan tempat yang sesak dengan orang.Bukan apa,nanti kesian pulak bila orang tertunggu-tunggu kita habis makan.
Lagi satu nak makan rushing pun tak best.Kita makan nak chill kan..emmm..sudahnya,terbatallah niat tu.Tapi bila ada delivery yabg boleh hantar ke rumah,why not aku try kan.Cas delivery pun singgit je
Sushi yang aku try..not baq
12 pcs rm9
Rasa pun not bad.Zaman sekarang kan,nak makan apa,semua depan mata.Yang penting ada duit.tu yang bestnya.hahaha..Still affordable lagilah kan kalau takat sekali sekala nak makan.Lantaklah orang yang cakap belakang pasal kita.Yang bermuka-muka depan kita baik,sebaliknya..iri hati dengan apa yang kita ada.
Yang penting kita tau apa yang kita buat.Biarlah diorang yang dok jaki dengan kita.Yang penting ko kena faham apa itu blogger.Jangan dengar dari sebelah pihak,dah ko nak judge me for nothing.And it doesnt’t work.I’m still alive..
Hah,kan dah terkeluar isi hati perut.Dah jom nikmati sushi ni..nyummmy..

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(17) Comments

  1. wahh..sedapnya sushi. da lama sy x makan..tetiba teringin lak

  2. Nampak menarik.. Topping apa tu kak?

  3. eda, ini dah mengancam jiwa raga…nampk sedap

  4. sis cerita pasal sushi tetibe deep ayatnya hahaha.fav airah pun sushi jugak.paling gigih buat sendiri sebab nak puas makan

  5. Raihanah Ahmad says:

    seedap tu

  6. sesekali makan sushi..sedap kan…

  7. ada topping tuna,dua tu lupa pulak ape..

  8. aduii zie,dah boleh pi cari sushi..hehe

  9. kita tak pandai nak buat sendiri,tu yang beli je…

  10. assalamualaikum eda…wah !! sedapnya nak juga ni…:)
    ** Mama Maszull

  11. ini mengundang kecur ni..

    – Hernee Nazir –

  12. 24 tahun hidup ni . Hanya kenal makanan bernama sushi ni . Tapi tak pernah merasa .. tekak tak dapat terima

  13. sedapnya sushi..sekarang nak makan apa pun ting je depan mata

  14. jom pi sushi king…

  15. ala..tuari ajak dating taknak

  16. betul tu mar,senang sangat…hehe

  17. ni sushi orang melayu buat..so insyallah boleh telan..dari kena sushi king atau yang dijual di kedai tu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *