RANDOM

Magnum Black Espresso Aiskrim

Assalamualaikum
Hai korang☺☺☺☺Alahaii..lemah gemalai betul hari ni nak update blog.Banyak je sebenarnya cerita nak dibebelkan.Tapi apa kan daya,bila penyakit tiap bulan tu sampai,emmm..memang payah lah kan..Mood tak berapa nak stabil on period time.
Sebenarnya bila sakit perut ni kan,ubat yang aku rasa boleh hilangkan seketika sakit ni adalah Aiskrim…yeayyyy…Ikut hati ni ,nak makan banyak-banyak supaya rasa sejuk sampai ke perut.agaga..boleh gitu.
Bila singgah petronas,paling suka masuk kedai dia.sebab kat situ aku suka nak menilik aiskrim yang sedap-sedap untuk dimakan,.Sambil tu,belikan anak dara tu makanan ringan untuk dia.Makanan ringan tu bukan selalu sangat,kekadang je.Dan selalunya aku belikan dia biskut je.Jajan yang masin-masin aku jarang bagi kat dia.
Berbalik pada aiskrim…wahhhh..tuari banyak betul gambar Magnum Red velvet lalu lalang kat wall facebook aku.Haishhh…menggugat betul keimanan nak beli aiskrim.Tapi bila masuk petronas,pegang-pegang je,lepas tu letak balik
Terus ambil Magnum Black Espresso ni
related images
Aku suka perisa ni,sebab coklat dia tebal dan banyak..aumm…aumm lah kan..agagaga..
Terus terfikir,kenapa tak ambil red velvet eh…padahal itulah yang terbaru..cisssss….rugi weh…dah tak dapat rasa..ok fine..next kalau singgah,nak jugak ambil yang tu..

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(10) Comments

  1. Ema Nordin says:

    Aaaaaaa. kenapalah lapar sangat petang ni. dogaaaaaan.

  2. Dah pernah makan. Sedap sgt.

  3. ana suka lagi yang pink pomegranate tu dari red velvet. pink pomegranate tu tak muak sebab masam2 sikit.

  4. Magnum feveret ccl ni

  5. Dilah tak penah try lagi yg ni.. next time boleh try la black espresso ni..

  6. bukan pahit keee kakk. huhuhu. nak cuba red velvet jugakk laa

    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

  7. I'm not a big fan of coffee, not even a coffee drinker. So, dia rasa kopi ke tak magnum nih? Hehe.. Magnum almond is my fav! Ingat nak try yang red velvet baru tu. Yummss! ❤

  8. assalamualaikum eda…mama pun tengah cari yg baru tu red velvet nak rasa tapi kat sini x jumpa lgi…
    ** Mama Maszull

  9. macam-macam magnum skarang ni.. kalo tengok iklan mula tergoda nak cuba itu ini..
    hehehe tapi CT lagi rasa nak cuba yang red velvet..

  10. Perghh macam2 ada.. setakat ni blum cuba lagi yang ni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *