luncheon

Lunch di Soul Thai Aeon Bukit Indah

Assalamualaikum

Hai korang☺☺Ingat tak aku ada cerita pasal Media invitation ke The Lego Ninjago Movie hari sabtu yang lalu.Ni hah..aku ada ceritakan dekat Entry SINI.

Hah..lepas habis je tengok wayang,perut pun dah lapar,so kami cari lah port terbaik untuk isi perut.Tapi malangnya tempat yang kami nak pergi tu penuh.Cuma ada satu restoran ni je yang masih ada kosong.Yelah masa kami keluar dari movie tu,dah pukul 1.00 tengahari.Betul-betul time orang nak cari makan.So redha jelah makan kat situ.

Kami masuk ke Soul Thai Restoran yang menyajikan semua makanan ala Thai.Ingatkan nak rasa Tomyam dia,tapi disebabkan takut menunggu lebih lama,kami order je yang simple untuk alas perut yang betul-betul dah kelaparan ni.

Meh tengok apa yang kami order untuk lunch hari tu

Air apple

Ayam goreng

Thai Belacan Fried Rice

Phat Thai Kung SOD

Biasalah kan bila dah masuk restoran yang ada di shopping mall ni harga dia memang mengancam sikit.Kalau nak bagi rate ,aku bagi just 6/10 je.
So far oklah semua makananya.cuma aku lebih selesa kalau nak makan,makanan thai ni,baik pergi kedai makan seafood je..lebih menyelerakan kot..hehehe…jangan marah.
Tapi husband aku kata Phat Thai Kung Sod tu sedap.

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(8) Comments

  1. pat thai kung ni sohoon goreng ke..klu betul. zie pernah makan.. mmang sedap..

  2. aku suka tomyam kat sini..mantop..

  3. bestnyaaaaaaaaaaaa

  4. haah..sedap rasa dia

  5. aku tak sempat nak merasa tomyam dia weh…

  6. asalamualaikum eda…sedapnya tengok nasi goreng belacan dia…
    ** Mama Maszull

  7. suasana kedai je yang agak eklusif kan..
    Janji Kita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *