LC Derma Skincare Workshop

Dapat jemputan untuk menghadiri Skincare workshop pada 7 march ni..Tapi sayangnya tak dapat nak pergi walaupun rasa nak sangat pergi.Yelah,kalau aku duduk di KL,anywhere and anytime aku boleh attend workshop or event untuk blogger.
Ada ke yang dapat jemputan ke LC Derma Skincare Workshop ni?
Workshop nie bagi memperkenalkan product tempatan iaitu LC Derma Skincare ni.Yang bestnya kandungan yang terkandung dalam product nie adalah bahan dari sumber asli tanpa lemak binatang.
yang bestnya Refreshments & luncheon will be provided.best gitu..hehehe..
Seriously,aku tak pernah attend mana-mana event blogger setakat ni..kenapalah diorang nie tak buat kat JB..hadooiii..Event nie juga dianjurkan oleh Hishop..Mybe diorang invite aku sebab aku salah seorang ambassador untuk Hishop nie..kalau korang perasan aku selalu buat review product dari Hishop.
Event Details:

Date: 7 March 2014 (Friday)
Time: 11am – 1.30pm
Venue:

w xyz℠ bar, Aloft Hotel KL,
No 5, Jalan Stesen Sentral,
Kuala Lumpur Sentral,
50470 Kuala Lumpur.

kalau ada antara korang yang pergi,jangan lupa update kat entry occay..bestnya kalau dapat join..bab bab beauty cosmetic ni mmg aku suka ..hihihih…

siti Rohaida

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

28 thoughts on “LC Derma Skincare Workshop

  • February 25, 2014 at 4:49 am
    Permalink

    amy x dpt jemputan pun…

    tp nanti g event blogger.insyaallah 🙂

    Reply
  • February 25, 2014 at 5:22 am
    Permalink

    kalau dok area KL…memang banyak event kita boleh pergi ek….

    Reply
  • February 25, 2014 at 5:45 am
    Permalink

    Tak boleh ganti orang lain ke.. kalau tak boleh pass kat kita..he..he

    Reply
  • February 25, 2014 at 6:42 am
    Permalink

    hehhe..
    nk buat cmner bukan rezeki blogger luar JB..
    nnti ada ler tu jemputan untuk blogger JB.
    shark pn x pernah join.
    dpt jemputan langsung xdek.
    hhihi.

    Reply
  • February 25, 2014 at 8:56 am
    Permalink

    deco dia cantik sngt… terbeliaq mata kejap O_O

    Reply
  • February 25, 2014 at 12:06 pm
    Permalink

    wahh macam best je tempat tu 😉

    Reply
  • February 25, 2014 at 4:19 am
    Permalink

    Bestnya dpt jemputan. In shaa allah…saya ni pon baru nak join event blogger kat Saloma bistro tu.

    Reply
  • February 25, 2014 at 4:46 am
    Permalink

    uish bestnyer, takpela kak mungkin lain kali diaorg akan buat kat JB pulak kan 🙂

    Reply
  • February 25, 2014 at 3:25 pm
    Permalink

    mcm best je workshop ni..

    Reply
  • February 25, 2014 at 7:55 am
    Permalink

    Bestnya…..aku le lagi jauh….nun kat seberang laut….setau aku x pernah ada event pun yg buat kat kk ni..huhu

    Reply
  • February 25, 2014 at 2:58 pm
    Permalink

    Tak pernah dijemput mana2 event dan workshop lagi…kalau djemput pun mungkin sukar kot nak pergi.

    Reply
  • February 25, 2014 at 11:25 pm
    Permalink

    wah,cantiknya hotel ni kak…santai je tengok tempat workshop dia tu:)

    Reply
  • February 26, 2014 at 2:01 am
    Permalink

    best nya kak dapat jemputan.. aiza pun tak pernah mengikuti aktiviti bersama blogger lain..

    Reply
  • February 26, 2014 at 5:49 am
    Permalink

    Assalammualaikum…

    ooo.. event tu di KL…jauh kan macam mana nak gi.. xper insaallah mana tahu ada peluang lain nanti.

    mselim3

    Reply
  • February 26, 2014 at 2:12 am
    Permalink

    yang duduk kat KL ni pun tak tentu boleh pegi event mcm ni…haha…
    bestnya dapat jemputan mcm ni…

    salam, tengs drop by my blog n drop ur comment, saya follow sini terus yer…

    Reply
  • February 26, 2014 at 11:06 am
    Permalink

    best nih..kalau saya dapat pun, mungkin tak dapat pergi jgk..

    Reply
  • February 26, 2014 at 3:17 am
    Permalink

    takde rezeki dapat pegi la tu ida..takpe…maybe ada event lain y ida dapat join satu ari nanti

    Reply
  • March 3, 2014 at 8:26 am
    Permalink

    Aktif ngan event kan kat smnjung.. best ny..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *