RANDOM

LC Derma Skincare Workshop

Dapat jemputan untuk menghadiri Skincare workshop pada 7 march ni..Tapi sayangnya tak dapat nak pergi walaupun rasa nak sangat pergi.Yelah,kalau aku duduk di KL,anywhere and anytime aku boleh attend workshop or event untuk blogger.
Ada ke yang dapat jemputan ke LC Derma Skincare Workshop ni?
Workshop nie bagi memperkenalkan product tempatan iaitu LC Derma Skincare ni.Yang bestnya kandungan yang terkandung dalam product nie adalah bahan dari sumber asli tanpa lemak binatang.
yang bestnya Refreshments & luncheon will be provided.best gitu..hehehe..
Seriously,aku tak pernah attend mana-mana event blogger setakat ni..kenapalah diorang nie tak buat kat JB..hadooiii..Event nie juga dianjurkan oleh Hishop..Mybe diorang invite aku sebab aku salah seorang ambassador untuk Hishop nie..kalau korang perasan aku selalu buat review product dari Hishop.
Event Details:

Date: 7 March 2014 (Friday)
Time: 11am – 1.30pm
Venue:

w xyz℠ bar, Aloft Hotel KL,
No 5, Jalan Stesen Sentral,
Kuala Lumpur Sentral,
50470 Kuala Lumpur.

kalau ada antara korang yang pergi,jangan lupa update kat entry occay..bestnya kalau dapat join..bab bab beauty cosmetic ni mmg aku suka ..hihihih…

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(23) Comments

  1. Mie Aimie says:

    amy x dpt jemputan pun…

    tp nanti g event blogger.insyaallah 🙂

  2. Tak boleh ganti orang lain ke.. kalau tak boleh pass kat kita..he..he

  3. Shark Kay says:

    hehhe..
    nk buat cmner bukan rezeki blogger luar JB..
    nnti ada ler tu jemputan untuk blogger JB.
    shark pn x pernah join.
    dpt jemputan langsung xdek.
    hhihi.

  4. Anis Najwa says:

    deco dia cantik sngt… terbeliaq mata kejap O_O

  5. Puteri Wanita says:

    wahh macam best je tempat tu 😉

  6. Bestnya dpt jemputan. In shaa allah…saya ni pon baru nak join event blogger kat Saloma bistro tu.

  7. uish bestnyer, takpela kak mungkin lain kali diaorg akan buat kat JB pulak kan 🙂

  8. kalau dapat, pi je la…

  9. Syuhada Baharudin says:

    mcm best je workshop ni..

  10. Bestnya…..aku le lagi jauh….nun kat seberang laut….setau aku x pernah ada event pun yg buat kat kk ni..huhu

  11. blogger perempuan okey kot.. kalau lelaki di jemput ..pelik jgk

  12. wah menariknya..jemputan product kcantikan 😛

  13. bestnya kalau dapat pergi kan..boleh jugak memanjakan diri camni

  14. Tak pernah dijemput mana2 event dan workshop lagi…kalau djemput pun mungkin sukar kot nak pergi.

  15. Mohd Selim Zainal says:

    Assalammualaikum…

    ooo.. event tu di KL…jauh kan macam mana nak gi.. xper insaallah mana tahu ada peluang lain nanti.

    mselim3

  16. yang duduk kat KL ni pun tak tentu boleh pegi event mcm ni…haha…
    bestnya dapat jemputan mcm ni…

    salam, tengs drop by my blog n drop ur comment, saya follow sini terus yer…

  17. Mieza Jhaa K says:

    best nih..kalau saya dapat pun, mungkin tak dapat pergi jgk..

  18. takde rezeki dapat pegi la tu ida..takpe…maybe ada event lain y ida dapat join satu ari nanti

  19. dapat gak tapi tak sempat nak pi lah.. keje banyak benau

  20. tak dpt pulak jemputan nie.. beruntung spe yg dpt..

  21. Kt kl ni mmg byk event… Hujung mggu pun byk eventnya…

  22. Zara Nurhaidah says:

    Aktif ngan event kan kat smnjung.. best ny..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *