Assalamualaikum
Alhamdulillah..selesai santap untuk tengahari..Hanya berlaukkan Telur kicap yang dibekal dari rumah.
Semestinya dah nak akhir tahun nie,yang tak berapa hari lagi nak masuk Tahun baru kan..Of course korang akan menerima banyak kalendar dari  customer atau Supplier korang..betul tak..Jadi kalendar yang bagaimanakah yang menjadi pilihan korang..Sebenarnya ada banyak jenis kalendar sekarang nie..Tetapi pilihan aku tetap satu..Kerana Kalendar yang satu nielah yang selalu di cari orang untuk melihat sejarah cuti yang berlaku sepanjang tahun tersebut secara detail..Betul tak??
Banyak jenis kalendar sekarang nie ada,termasuk Kalendar meja,Poket Kalender,Kalender besar,kecil…semuanya ada.
kalendar
kalendar Meja
calender
Poket  Kalendar
kalendar 2014
Kalendar Dinding..
v
v
v
v
v
v
v
Siapa yang suka dengan Kalendar nie
kalendar kuda
Nie dinamakan Kalendar Kuda…hihi
Satu yang aku suka dengan kalendar nie ,adalah kerana segala cuti am,atau tidak tercatat details di sini.
bagilah aku kalendar secantik mana,tetapi Kalendar kuda ni jugak yang aku cari..
Korang Pulak suka Kalendar yang mana satu??? cer komen kat sini sikit…

Pic credit :google

(Visited 6 times, 1 visits today)

19 thoughts on “Kalendar : Mana Satu Menjadi Pilihan

  1. sama laa kak, kat rumah ni pun pakai kalendar kuda tu..baru tahu panggil kalendar kuda rupanya huuuu
    satu lagi yang jenis dinding..tu dua je…
    ika jarang simpan kalendar sebab bergantung pada calender dalam phone or lappy…

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.