RANDOM

Kakak in action di depan kamera

Assalamualaikum

Hai korang??Masih bercuti ni..hah..memang aku takde mention kat sesiapa pun pasal percutian ni.Alah..takat orang terdekat tu lainlah cerita kan.

Actually aku start bercuti pada hari rabu lagi.Ada hal nak aku settlekan di Melaka.Tu pun tak lama ke sana.Lepas dah settle problem kat Melaka,terus je ke Pahang untuk tengok anak buah baru kami

Baby boy kali ni.Tapi sebelum ke Melaka nak cerita kakak yang suka sangat berposing bila di depan camera.Setiap perlakuannya dia sibuk suruh umi dia ambil gambar.

Hah..itulah kakak fiyah bila depan kamera.Ade je action dia buat.Masa ni dia sibuk suruh umi dia pakaikan t

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(3) Comments

  1. Comelnya dia.. pandai bergaya di depan hp..

  2. Pandainya dia bergaya. Comel.sgt dgn tudung gitu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *