INFO kisahsidairy.com RANDOM Semasa

Jubah Cotton

Assalamualaikum
Ramai wanita sekarang ni suka memakai Jubah
cotton
kerana ianya amat
selesa untuk dipakai. Kini jubah semakin popular dalam kalangan wanita yang
lebih muda setelah  mendapat sentuhan
yang lebih segar dan moden. Pakaian tradisional yang mendapat inspirasi
daripada Timur Tengah ini sentiasa menjadi pilihan wanita yang lebih berumur.
Kerana faktornya yang sesuai untuk semua lapisan umur dan jenis bentuk badan,
ianya dianggap sebagai antara dress Muslimah yang mendapat tempat dalam pasaran
selain Baju Kurung Moden, Kaftan Moden dan lain-lain.
Hasil sentuhan magis pereka-pereka fesyen
terkenal, mereka sependapat iaitu dengan memberikan nafas baru kepada jubah
dapat menaikkan nilainya. Ini terbukti apabila jubah wanita online pada masa
kini tampak lebih stylish dan cantik. Anda boleh pakai jubah cotton untuk
aktiviti kasual mahupun ke pejabat.
Pasaran fesyen bagi wanita Muslim semakin mendapat
tempat dan berkembang, bukan sahaja di peringkat nasional malah dunia. Nilai
pasaran khusus bagi kategori ini juga semakin meningkat tinggi. Kemunculan
golongan hijabista yang peka akan arus fesyen terkini juga penyumbang kepada
popularity pakaian dan aksesori Muslimah yang lain seperti dress Muslimah,
tudung, abaya dan macam-macam lagi.
Mereka juga dilihat semakin demand dalam
memilih persalinan yang sesuai dengan trend terkini. Idea untuk memodenkan
pakaian tradisional online adalah sangat bijak kerana ternyata ianya mendapat
sambutan yang cukup menggalakkan.

Zalora Malaysia misalnya sebagai online shopping website
terbesar di Malaysia mempunyai koleksi jubah cotton online yang cukup luas!
Antara jenama yang terdapat di sana ialah Rizalman for Zalora, First Lady,
Amnesia dan Luxe by Ethnic Chic. Semua produk di sana adalah terdiri daripada
produk-produk yang berkualiti tinggi namun dengan harga yang cukup berpatutan!
Apa tunggu lagi? Layari lawan web mereka atau Zalora
LinkedIn
untuk mendapatkan
informasi yang lebih tepat akan koleksi jubah cotton wanita online di sana.

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(18) Comments

  1. Lieya Von Jay says:

    cantik2 jubah skrg tapi saya tak pernah pakai lagi. huhu 🙂 tapi ada gak la rasa teringin

  2. cantik jubah
    nana suka pkai jubah especially cotton ni
    nk pergi mana2 pun senang, sarung je..hehe^^

    : Kebaikan Yogurt untuk Kulit

  3. dah jarang pakai jubah.. lebih senang pakai seluar.. huhuhu.. sebab skrg gi keje naik moto jer…

  4. my 1st option…suka pakai jubah sebab simple…^_^

  5. entry berbayar ye….hehehe…jubah senang dipakai sarung aje..

  6. salam singgah. dulu ada beli jubah cotton dan pakai tapi yg tak syok, makin lama pakai makin kerap basuh, kain akan jadi singkat 😀

  7. cantikkk..hehe…terima kasihh 🙂

  8. Anonymous says:

    cantiknya..teringin nak berjubah juga ni sis…

  9. kita pun suka Jubah cotton..selesa and some of them cantik-cantik..macam Abaya…

  10. Cantik tpi tkut nk pkai..tkut melekat dan.nmpk.bntuk bdn.

  11. Cantik tpi tkut nk pkai..tkutnmpk bntuk bdn..

  12. Assalamualaikum kak ida.. sheila skrg hantu jubah! semua baju lain dah tak muat pakai. huwaaa.. serupa itu nangka! hiewhiew… lawanya jubah rizalman ni. melting tengok, haippp ~~~

  13. cantikla jubah merah tu kak, sesuai untuk dipakai hari jumaat ke opis. Tapi kalau kenit pakai mesti senteng kan urmmm

  14. sekarang memang kumpul jubah..senang,lebih selesa.menepati menutup aurat 🙂

  15. mesti dapat voucher zalora nie..:)

  16. jubah sekarang mmg cantik2..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *