RANDOM

Johor bakal Bertukar Cuti Jumaat dan Sabtu

Assalamualaikum
Masih lagi menjadi tanda tanya apabila di facebook tadi,ada kawan aku post yang johor akan bertukar cuti dari Sabtu dan Ahad,bertukar kepada Jumaat dan Sabtu mulai tahun hadapan 2014
Tapi berita itu tak sahih lagi sebab punca dari mana kenyataan itu belum dikenal pasti.
kalau betul pun aku tak kisah..Sama je…
Masih mencari kesahihan tentang cerita ini..kalau korang tengok facebook dah ramai juga yang post tentang nie,Cuma kenyataan tu bukanlah sesuatu kenyataan yang betul betul pasti..
Kita nantikan sahaja..
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr
siti Rohaida
Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,
http://www.kisahsidairy.com

9 Replies to “Johor bakal Bertukar Cuti Jumaat dan Sabtu

  1. Lebih baik mcm tu.. kembali spt ke asalnya. Dulu sewaktu sy sekolah, johor mmg cuti jumaat & sabtu.. senang, x terkejar2 utk solat jumaat & boleh pergi masjid dgn ayah & adik beradik lelaki bersama.. khamis mlm jumaat pun seronok ke masjid sekeluarga & boleh balik lewat sbb jumaat cuti.. bagus mcm tu.. 🙂

  2. Ada kebaikan dan ada juga kelemahannya. Kebaikan, lelaki senang nak pergi sembahyang Jumaat, kelemahan, bila sistem tak sekata seluruh Malaysia, perhubungan tu susah, amcam saya hanya dapat berurusan 4 hari sahaja dengan state yang cuti hari Jumaat dan Sabtu, agak menyukarkan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *