lifestyle blogger salam ramadhan

Jadual Waktu Imsak Dan Berbuka Puasa Johor Bahru 2015

Assalamualaikum
sumber:google
Jadual berbuka puasa 2015 bagi Johor Bahru.Sudah pastinya ramai yang tercari-cari jadual ni kan..Alhamdulillah..ada rakan yang sudi share jadual ni..Dah pun print dan tampal di Office.Hari ini adalah hari jumaat yang terakhir sebelum kita menyambut Ramadhan minggu depan.Bagi warga Johor bahru,boleh tengok Jadual Waktu Imsak Dan Berbuka Puasa Johor Bahru 2015
jadual berbuka puasa 2015

Moga Kedatangan Ramadhan kali ini membawa seribu makna untuk kita kan..Insya allah.
Dikesempatan ini,aku ingin memohon sejuta kemaafan andainya pernah menyinggung dari segi perbuatan dan perkataan kepada korang yang mengenali diri ini.

Bagi Negeri-Negeri lain boleh semak di website ni ye SINI

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(8) Comments

  1. Ayu Zan says:

    nk print la/hihi

  2. Tak sabar nk tunggu ramadhan datang..:)

  3. Nice sharing…

  4. yup. mau cari utk melaka 🙂

  5. nice sharing kak 🙂

  6. maceh kongsi website nya. hehehe

  7. Esok dah puasa.. 🙂 🙂

  8. Seronok berbuka kat Johor..awal sikit 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *