RANDOM

It's my birthday

Assalamualaikum
Alhamdulillah, diberi lagi kehidupan yang baik dikala usia makin meningkat.
Thanks a lot kat rakan rakan yang wish birthday aku hari ni,
Semoga semakin menginjaknya umur lagi setahun nie, diberikan kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki dan dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah.
Tapi hari nie terpaksa kuarantin kat rumah sebab dari semalam aku demam dan selsema.
Eh!!! Cuba korang teka berap umur Ku tahun ni.Sesiapa yang meneka tepat umur aku siap tarikh lahir aku, hari, bulan dan tahun lahir, aku bagi hadiah…Serius ni..
Just komen jelah kat bawah ni.Nanti aku check sapa yang betul menjawab soalan aku ji..
Just komen macam ni je “18 april 2009”
Perasan sungguh ko kan…hehehe..dah tua weiii…
Need some rest lepas dah ambil ubat ni..see uols tomorrow.

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(20) Comments

  1. Hepi Bday 🙂

  2. Selamat ulang tahun, semoga sihat ye…dan diberkati Allah.
    Tarikh lahir 30.03.1981

  3. hepy besday.. smoga panjang umur dalam mentaati Allah..

    err.. 30/3/1986

  4. Ija Rased says:

    selamat hari lahir. moga dimurahkan rezeki, kesihatan yang baik dan dirahmati allah swt.

  5. Fizi Zaidi says:

    happy best day kak…:)

  6. Sally Yatiey says:

    Happy birthday 😉

    30 March 1981

  7. ain diyana says:

    Happy Bday sweetness~!! semoga suksess selalu… mesti dpt byk hadiah kannnn

  8. emm teka jelah…30/03/1982

  9. selamat ulangtahun yang keeeeeeeee untuk kak ida, semoga hidup sentiasa diberkati Allah 🙂

  10. happy burfday…

  11. selamat hari lahir kak

  12. Happy birthday Aida… lahir tahun 1981 eh?.. 😀

  13. Assalamualaikum kak eda, selamat hari lahir ya. semoga dikurniakan kesihatan yang baik, zuriat yang comel-comel, sukses dalam hidup dan berbahagia bersama keluarga tercinta.. sheila teka kak eda 30/03/1981
    singgah menabung infiniti sini:)

  14. happy bday kak 🙂 tak brapa pandai la bab teka meneka 🙂

  15. Happy Birthday Kak Aida..fiza teka 31 March 1984

  16. happy birthday, Siti..may Allah bless you my dear..

  17. Happy birthday…

  18. Selamat hari jadi…semoga sehat2 selalu …aamiin

    1 April 1982

  19. Hepi belated besday.. terlambat skit wish.. hehe

  20. thisni3zahata says:

    Happy belated bday to u.. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *