PARENTING

Huggies® Dry Pants Untuk Anak-Anak Yang Aktif

Huggies® Dry Pants Untuk Anak-Anak Yang Aktif| Sudah semestinya Umi mencari lampin pakai buang  yang bersesuaian untuk Naura.Bukan sahaja dari segi nilai wang ringgit, keutamaan Umi adalah keselesaan Naura memakai.

Nak mencari lampin pakai buang untuk anak ni kita kenalah betul-betul pilih jenama yang tepat. Adakalanya sesetengah bayi atau kanak-kanak ni kulit lain-lain.So, kita kena cuba dahulu samada ia sesuai atau tidak dengan anak kita.

Beberapa tips untuk kita kenal pasti samada lampin pakai  buang itu sesuai atau tidak dengan anak kita adalah:-

1.Ia tidak mudah bocor

2.Kesesuaian saiz lampin pakai buang .

3.Punggung bayi tidak melecet

4.Tidak mudah kena ruam

5.Jenis atau jenama yang sesuai

Memang terdapat banyak jenama di luar sana, dan mengapa Umi memilih Huggies® Dry Pants ni semestinya ia amat berbeza dengan jenama yang lain.Kenapa Umi cakap macam tu..korang kena baca entri ni sampai habis ok.

Huggies® Dry Pants Untuk anak yang Aktif

KENAPA MEMILIH HUGGIES DRY PANTS?

Huggies Dry Pants adalah jenama utama pilihan mommies di luar sana.Ia direka khusus untuk memberikan keselesaan kepada bayi.

Huggies Dry Pants telah mendapat pengiktirafan sebagai “Malaysia’s Fastest Absorbing Diaper Pants”. Selain itu ada beberapa sebab kenapa Huggies Dry Pants menjadi pilihan mommies dan ia disebabkan oleh :-

1,000 Lubang Mikro Pantas Serap

Huggies Dry Pants mempunyai Innovasi Pelapis Poo Away yang memberikan perlindungan Leak Lock dan lapisan kering yang sangat pantas.Ia mempunyai 1,000 lubang mikro yang menyerap basahan dengan pantas selain menjaga kulit bayi lebih lembut, kering dan selesa.

Mula-mula Umi kurang percaya ,tetapi setelah melihat video ujian kepantasan serapan cecair ke atas Huggies Dry Pants dan juga lampin jenama lain di bawah, Umi yakin dengan kuasa serapan yang ditawarkan oleh Huggies Dry Pants.

5-Way Comfort Fit

Huggies Dry Pants mempunyai ciri 5-Way Comfort Fit yang menumpukan kawasan-kawasan seperti dari pinggang ke perut, pinggang di belakang, kedua kaki dan juga di bahagian kelengkang bayi.Kadar regangannya juga lebih baik dan kadar keanjalan serta kuasa serapannya terbaik yang membuatkan anak-anak selesa apabila memakainya.

Kadar Serapan Sehingga 10 Jam

Menyerap basahan sehingga 10 jam sangat-sangat membantu bayi berasa kering sepanjang malam tanpa menganggu waktu tidur mereka.Barulah anak-anak tidak terjaga di waktu malam disebabkan lampin mereka basah kan.

100% Breathable

Huggies Dry pants ini membenarkan udara dilepaskan sehingga 10x lebih cepat dan mengelak dari kulit terkena ruam lampin.

Leak Guard

Teknologi U-Fold yang terdapat pada Huggies Dry Pants ini menyediakan halangan kebocoran berganda yang membantu mencegah kebocoran basahan keluar dari celah kelengkang bayi.

Nampak tak betapa hebatnya kuasa yang ada pada Huggies Dry Pants yang pastinya mommies di luar sana akan suka?Sebab tulah ramai yang memilih Huggies Dry Pants ni untuk si manja mereka.So, untuk mommies di luar sana yang ingin mendapatkan huggies Dry Pants ni untuk si manja korang boleh klik link di bawah ini untuk pembelian.

Untuk keluaran Huggies Dry Pants baru ni, terdapat size yang bersesuaian untuk anak-anak korang di luar sana ye.Size yang terdapat pada Huggies Dry Pants adalah :-

  • Size S : Berat 4 – 8 KG
  • Size M : Berat 6 – 12 KG
  • Size L : Berat 9 – 14 KG
  • Size XL : Berat 12 – 17 KG
  • Size XXL : Berat 15 – 25 KG

Pembelian Huggies Dry Pants di sini  – http://bit.ly/2LgcBwt

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr
siti Rohaida
Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,
http://www.kisahsidairy.com

11 Replies to “Huggies® Dry Pants Untuk Anak-Anak Yang Aktif

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *