Happy 1st Anniversary Kisahsidairy.com - Kisahsidairy.com

Happy 1st Anniversary Kisahsidairy.com

Happy 1st Anniversary Kisahsidairy.com

Happy 1st Anniversary Kisahsidairy.com | Kenapa baru 1st Anniversary  kalau dah mula blogging since 2010?Jom baca sebabnya di bawah

Seriously, tak sangka dah sampai ke tahap ni berblogging.Dari suka-suka buat blog, sampai dah tersuka untuk menulis. Dan tersuka untuk dapatkan income dari blog ni jugak.9 tahun dah berblogging.Tapi kenapa baru 1st Anniversary kan.

Happy 9th Anniversary blogging 😆 

Actually tahun ni cukup setahun umi menggunakan WordPress.Kenapa umi guna wordpress, sebab rasa nak blogging dengan lebih fokus lagi.Apa kelebihan wordpress yang tiada pada blogspot? Korang cari sendiri.Dan yang paling penting umi lebih enjoy menggunakan WordPress walau ilmu tentang wordpress baru 10%.

Walaupun agak pricy, tapi umi percaya, rezeki berblog, dah melebihi dari membayar domain.So, kenapa mesti berkira kan? Lainlah kalau dah tak larat nak bekerja.Takde income lain untuk dibayar.Umi akan bertukar je pada blogspot..heheheh..Harapnya rezeki lebih luas selepas ni.Boleh la umi jadi Full time blogger dengan income yang banyak..Aduii.. angan-angan

Yes, semalam genaplah umi menggunakan khidmat wordpress selama setahun.Jom kumpul lagi duit nak bayar domain tahun depan pulak..

Alhamdulillah..pencapaian walaupun tak sehebat blogger-blogger lain, umi tetap bersyukur ada juga readers yang membaca dari segala apa perkongsian yang umi kongsi dalam blog ni.

 

Terima kasih

 

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

5 thoughts on “Happy 1st Anniversary Kisahsidairy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *