kisahsidairy.com

Hadiah dari Giveaway bugslock mialiana

Assalamualaikum
Baru ni sempat update pasal ni.Sibuk sikit dengan urusan keluarga lately ni, membuatkan aku jarang update blog.
Ni ada sikit kesempatan untu aku update pasal hadiah yang dah selamat aku terima dua hari lepas.
Alhamdulillah, aku antara 34 pemenang giveaway dari mialiana.com.
Nihaku dapat dua bugslock untu aku gunakan nanti.tak sempat nak review lagi.ada masa akushae dengan korang ye.

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(19) Comments

  1. Pendekar says:

    wah…. untunglah dapat hadiah…tahniah sebab jadi salah seorang pemenang…

  2. eh dah dapat..tahniah kak ida..saya tak dapat2 lagi

  3. alhamdulillah rezeki akk..

  4. tahniah kak, semoga kita akan dapat tempat untuk part seterusnya.. amin..

  5. best nyer..tahniah..rejeki ujug thn

  6. alhamdulillah..tahniah ye

  7. congrats:)

  8. alhamdulillah.tahniah

  9. besttttt…
    free gift.. tahniah..

  10. Tahniah..bagus tau bugslock nih..:)

  11. tahniahh yeee (^_^)

  12. Wahh tahniah Aida.. 🙂

  13. tahniah kak 🙂

  14. Anonymous says:

    Kathy punya dah smpai jugak tu tp kathy pulak xda 🙁

  15. Alhamdulillah… Tahniah..

  16. bertuahnya dapat hadiah… tahniah <3

  17. Aahh … Jealous nyer …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *