Guna Dan Tebus Point Dari Drypers Club

Assalamualaikum
Hanya Mak-mak je yang masuk kelab Drypers ni kan..Takkan ler anak dara nak masuk kelab  ni pulak..Bila dah jadi mak-mak ni,apa je yang melibatkan anak,mesti dia nak try and error.Bila dah ada kelab-kelab yang macam ni,of courselah semua nak masuk.
Baru-baru ni aku ada buat survey pasal drypers ni,dapatlah 500 bonus untuk dikreditkan dalam akaun drypers aku..Eh..Korang dah join ke belum ek..Kalau belum boleh la join ni..Kalau korang pengguna tegar Drypers ni,aku syorkan korang join kelab ni..Sambil tu,korang boleh kumpul point dari setiap pembelian Drypers tu..
Senang je..Meh aku ajar cara bagaimana korang nak join kelab Drypers ni
Perkara pertama adalah korang adalah pengguna Pampers Jenama Drypers ni la
Kedua,Klik Link ni untuk Mendaftar >>> Register Sini
Ketiga,korang lengkapkanlah borang yang diorang bagi ni

Lepas tu korang ikut je langkah-langkah yang diorang suruh
So,bila korang dah jadi ahli kelab Drypers ni,korang boleh dapat banyak maklumat tentang parenting dalam kelab ni.Sebab kelab ni ada buat forum..
Bawah ni,cara untuk collect point dari setiap pembelian Drypers..Setiap Drypers berbeza point yang dia berikan..Nanti korang tau lah kan
Aku pun banyak jugak skip penebusan Dyrpers ni,so taklah banyak sangat point yang aku dapat
Kita tengok,apa yang boleh ditebus dari setiap pembelian pampers tu..Meh aku tunjuk sikit
Tapi belum cukup untuk buat penebusan..Simpan dulu..nanti boleh buat tebus pampers…hehehe..
Semalam baru dapat lagi 500 point …yeayy!! suka-suka
Lepas ni kena selalu beringat bila beli pampers,mesti masukkan kod,sebab dah banyak kali aku lupa untuk masukkan kod…heh!! Nyesal

siti Rohaida

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

6 thoughts on “Guna Dan Tebus Point Dari Drypers Club

  • November 27, 2015 at 5:06 am
    Permalink

    Macam nak redeem bonuslink pulak 🙂
    Tapi kalau anak-anak dara comel Eda pakai berbaloi juga kan kumpul
    Boleh dpt juga ole-ole utk mereka. Eda lagilah dua budak kan…

    Reply
  • November 27, 2015 at 7:45 am
    Permalink

    saya pun suka program penebusan ni
    memang kalau beli barang pun kalau yang ada program penebusan, baru berbaloi beli…hehe

    Reply
  • November 27, 2015 at 11:38 pm
    Permalink

    Salam singgah pagi.sis….macam menarik jer ni…nak daftar juga ni jadi ahli….

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *