FIRECRACKER SAUCE MENU TERBARU DARI 4 FINGERS

FIRECRACKER SAUCE MENU TERBARU DARI 4 FINGERS | Hari tu umi berpeluang untuk merasai limited time for  4 Fingers Firecracker sauce keluaran baru dari 4Fingers.

4fingers Crispy Chicken Firecracker Sauce ni hanya untuk masa terhad je tau.Bukan setiap hari ada.Korang boleh baca entry umi tentang menu terbaru 4Fingers ni di SINI. So, hari tu umi dah janji dengan anak-anak nak makan ayam.Sesekali kena tukar selera lah pulak kan.Asyik makan kat tempat biasa je.So, kali ni kita makan ayam dari kedai lain pulak.

FIRECRACKER SAUCE MENU TERBARU DARI 4 FINGERS CRISPY CHICKEN

Actually umi tak tahulah kalau tarikh entry ni keluar, Firecrackers tu dah habis.Korang boleh check kat diorang punya Page iaitu Gimme4Fingers

Hari tu umi order Of courselah kan menu terbaru mereka iaitu 4fingers Firecracker Sauce.So, umi pilih set Wings Combo Firecracker Sauce. Seriously rasa kepedasan pada ayam tersebut.Of courselah pedas, sebab terdapat bahan-bahan seperti 4fingers Signature soy sauce, Szechuan Peppercorn, Cili padi, Cumin, White Sesame Oil,Chili Oil dan juga Black pepper.Dah semestinya pedas kan.

Disebabkan umi bawa anak-anak, umi beli untuk diorang 4Fingers Signature wing dan juga drumstick..

Selain tu ada lagi yang umi order.Bila masuk 4fingers ni kan, tak lengkap rasanya kalau umi tak order Crispy Calamari  Ring dan juga Kimchi fries.

Disebabkan ada juga menu burger yang baru di cawangan 4fingers ni, umi beli 2.Itu pun rasa tak cukup tau.Next visit bolehla beli lagi.Memang recommended tau burger 4fingers ni..sedap sangat

Sebelum ni pun umi dah rasa dahulu sebelum bawa anak-anak ke sini.Hari tu umi pergi dengan kawan-kawan umi ke sini.Sebab tu lah umi repeat pergi lagi untuk bawa anak-anak pulak.

Kami berparty ayam hari tu.Thanks tu Kim sebab belanja umi ayam 4fingers.Dan tak lupa jugak pada SIS Lin yang banyak topup untuk beli ayam lagi.

Korang yang nak merasai kenikmatan ayam 4Fingers ni boleh la terjah di Outlet berdekatan.Boleh lihat Page fb dan Ig mereka serta website mereka untuk ketahui tentang menu terbaru dan promosi dari mereka ya.

Website

http://www.4fingers.com.my

Facebook 

https://www.facebook.com/gimme4fingers/

Instagram

https://www.instagram.com/gimme4fingers/

siti Rohaida

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

29 thoughts on “FIRECRACKER SAUCE MENU TERBARU DARI 4 FINGERS

    • March 7, 2019 at 8:45 am
      Permalink

      ha…pegi tau, jangan tak pegi

      Reply
  • March 6, 2019 at 11:16 am
    Permalink

    Wow! Cam sedap je kepak ayam goreng tu. Bila dia nak buka outlet kat kk pula 😁

    Reply
    • March 7, 2019 at 8:45 am
      Permalink

      harap lepas ni mereka akan bukak kat KK pulak…

      Reply
  • March 6, 2019 at 12:47 pm
    Permalink

    Ya Allah.. terliur TB tengok ni tau.. tak pernah lagi makan dekat 4fingers ni.. nampak macam enak je tu.. adoi.. kelaparan perut tengok gambar.. hahaha.. nanti nak tengok ada tak yang berdekatan dengan rumah.. hehehe.. nak terjah sat

    Reply
    • March 7, 2019 at 8:46 am
      Permalink

      sedap TB… memang recommend…nanti cari outlet terdekat ye

      Reply
  • March 6, 2019 at 2:56 pm
    Permalink

    Sedapnya 4fingers. Dah lama giler tak pergi. Iza suka makan kat sini. Dah duduk pahang ni lagi susah la nak makan 4fingers. Kena balik KL baru boleh makan,

    Reply
    • March 7, 2019 at 8:46 am
      Permalink

      sesekali ke KL boleh la terjah kan..

      Reply
  • March 6, 2019 at 11:57 pm
    Permalink

    Alamak malam-malam terbaca dan ternampak menu-menu makanan sedap ni buat perut jadi lapaar, makanan nampak sedap sekali kena cuba juga 1 day menikmati makanan dekat situ

    Reply
    • March 7, 2019 at 8:47 am
      Permalink

      hahaha..betul sangat tu bonda

      Reply
  • March 7, 2019 at 12:14 am
    Permalink

    Kita tak pernah cuba lagi 4finger ni hehehe ramai orang sebut-sebut sedap dan juga sangat lain daripada yang lain hehehehe nampak gaya kena lah pergi cuba juga makan kat sini sapa nak belanja. Sos terbaru ni nampak mengancam wakakakka..

    Reply
    • March 7, 2019 at 8:51 am
      Permalink

      kena cuba tau lepas ni

      Reply
  • March 7, 2019 at 12:20 am
    Permalink

    Dah try yang fire cracker ni tapi from my opinion tak sedap sgt pun.hahahaha. Pedas tu ok. Cuma rasa die mcm terlalu heavy dgn serbuk tu. Sedap lg yang spicy biasa tu. Kite mmg giler 4Fingers.hehehe

    Reply
    • March 7, 2019 at 8:52 am
      Permalink

      lebih suka signature dia berbanding yang baru..macam serbuk kari kan rasa dia

      Reply
  • March 7, 2019 at 12:26 am
    Permalink

    Saya suka 4fingers ni. Memang sedap. Cuma kalau makan menu baru ni kena hati-hati. bleh tersedak. Hahaha. Kalau datang dengan anak-anak, tetap suka menu biasa soy sauce manis dan hot tu. Sedap sangat kak.

    Reply
  • March 7, 2019 at 1:14 am
    Permalink

    Tak banyak sis tengok kengkawan dok post makan kat sini n kata makanan kat sini not bad gak..sis je yg lom gi lagi..sampai dah ada menu baru dah tapi lom gak dapat rasa2. Nampak gaya kena gi cari gak ni

    Reply
  • March 7, 2019 at 2:22 am
    Permalink

    Tak pernah cuba lagi makan 4fingers ni. Tengok menu sis ambil nampak sedap. Je. Burger tu, ayam tu.. Mesti sedap kan.. Boleh la cuba nanti ajak keluarga makan..

    Reply
    • March 12, 2019 at 9:20 am
      Permalink

      burger ayam tu sedap nad

      Reply
  • March 7, 2019 at 5:17 am
    Permalink

    Ohoii sedapnya. Ni memang mengundang betul ni. Nak kena carilah macam ni kan. Dah mengidam.

    Reply
  • March 7, 2019 at 5:50 am
    Permalink

    kat melaka ntah mana 4fingers ni. x jumpa pun lagi.
    ramai review pasal ni. hmmmm menarik perhatian betul utk gi.
    anak2 pun memang suka makanan gini. so, kalau terjumpa ni, masuk, memang akan makan ler semua nyer 🙂

    Reply
  • March 7, 2019 at 7:26 am
    Permalink

    Kita br try smlm. 6 ketul mkn sorang mcm x terasa je….eh…hahahaha…sedap baq hang

    Reply
  • March 7, 2019 at 8:56 am
    Permalink

    Waaahhh sedap nya! Lama tak gi makan 4Fingers. Ni menu sementara ke mmg kekal ni? Nak pegi la nanti kalau ada lagi.

    Reply
  • March 7, 2019 at 9:54 am
    Permalink

    Memang sedap…semalam nyaris gak makan 4fingers dengan anak tapi tak sempat hehehehe

    Reply
  • March 7, 2019 at 4:03 pm
    Permalink

    Hari tu Rawlins pergi dengan rerakan and depa order. Nasib ada yang biasa je sebab Rawlins sejenis tak tahan pedas. Haha. Habis kena gelak dengan diorang semua sebab tak tahan pedas.

    Reply
  • March 8, 2019 at 11:12 am
    Permalink

    Dah try dah haritu yang perisa baru ni. Tapi tak kena dengan tekak emi pulak. Emi lagi prefer yang perisa sedia ada tu.

    Reply
  • March 8, 2019 at 3:02 pm
    Permalink

    Wow! macam sedap sangat sauce baru ni. I ate 4 fingers a few times and like their fried chicken and will go again to try their new sauce.

    Reply
  • March 9, 2019 at 2:39 pm
    Permalink

    Waaa.. Kat Jb ada eh kak. Kat mana tu..
    Tergodanya la hai tengok ayam tu.
    Nak pulak wings.
    Fav betul.. Ni kalau dapat memnag makan Sungguh sungguh ni..

    Reply
  • March 10, 2019 at 4:55 pm
    Permalink

    Ayam goreng ni mmg kesukaan kanak2 ni. Nnt ada masa, blh singgah cuba menu terbaru ni.

    Reply
  • March 29, 2019 at 5:06 pm
    Permalink

    aduii asyik terliur tgok menu 4fingers yang kak eda makan..bila nak pergi sana jugak ni..haihhhh

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *