food Review

FIRECRACKER SAUCE MENU TERBARU DARI 4 FINGERS

FIRECRACKER SAUCE MENU TERBARU DARI 4 FINGERS | Hari tu umi berpeluang untuk merasai limited time for  4 Fingers Firecracker sauce keluaran baru dari 4Fingers.

4fingers Crispy Chicken Firecracker Sauce ni hanya untuk masa terhad je tau.Bukan setiap hari ada.Korang boleh baca entry umi tentang menu terbaru 4Fingers ni di SINI. So, hari tu umi dah janji dengan anak-anak nak makan ayam.Sesekali kena tukar selera lah pulak kan.Asyik makan kat tempat biasa je.So, kali ni kita makan ayam dari kedai lain pulak.

FIRECRACKER SAUCE MENU TERBARU DARI 4 FINGERS CRISPY CHICKEN

Actually umi tak tahulah kalau tarikh entry ni keluar, Firecrackers tu dah habis.Korang boleh check kat diorang punya Page iaitu Gimme4Fingers

Hari tu umi order Of courselah kan menu terbaru mereka iaitu 4fingers Firecracker Sauce.So, umi pilih set Wings Combo Firecracker Sauce. Seriously rasa kepedasan pada ayam tersebut.Of courselah pedas, sebab terdapat bahan-bahan seperti 4fingers Signature soy sauce, Szechuan Peppercorn, Cili padi, Cumin, White Sesame Oil,Chili Oil dan juga Black pepper.Dah semestinya pedas kan.

Disebabkan umi bawa anak-anak, umi beli untuk diorang 4Fingers Signature wing dan juga drumstick..

Selain tu ada lagi yang umi order.Bila masuk 4fingers ni kan, tak lengkap rasanya kalau umi tak order Crispy Calamari  Ring dan juga Kimchi fries.

Disebabkan ada juga menu burger yang baru di cawangan 4fingers ni, umi beli 2.Itu pun rasa tak cukup tau.Next visit bolehla beli lagi.Memang recommended tau burger 4fingers ni..sedap sangat

Sebelum ni pun umi dah rasa dahulu sebelum bawa anak-anak ke sini.Hari tu umi pergi dengan kawan-kawan umi ke sini.Sebab tu lah umi repeat pergi lagi untuk bawa anak-anak pulak.

Kami berparty ayam hari tu.Thanks tu Kim sebab belanja umi ayam 4fingers.Dan tak lupa jugak pada SIS Lin yang banyak topup untuk beli ayam lagi.

Korang yang nak merasai kenikmatan ayam 4Fingers ni boleh la terjah di Outlet berdekatan.Boleh lihat Page fb dan Ig mereka serta website mereka untuk ketahui tentang menu terbaru dan promosi dari mereka ya.

Website

http://www.4fingers.com.my

Facebook 

https://www.facebook.com/gimme4fingers/

Instagram

https://www.instagram.com/gimme4fingers/

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

29 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *