INFO JOHOR johor bahru

Festival JLand Bandar Dato Onn 2018

Festival JLand Bandar Dato Onn 2018 | Mak-mak yang tak tau nak bawak anak mereka ke mana hujung minggu ni..Jangan risau ye..Ni hah,umi nak syorkan bawak anak-anak ke sini kerana masuk adalah percuma.Tapi makanan dan minuman of course kena beli sendiri..

Tapi nak bagitahu kat korang, banyak sangat aktiviti yang dijalankan semasa Festival ini berlangsung.Semua ahli keluarga pun boleh join aktiviti yang dijalankan.Meh kita tengok apa aktiviti menarik yang boleh korang join .

Festival JLand Bandar Dato Onn 2018

Aktiviti yang di jalankan di Festival JLand Bandar Dato Onn 2018

  • Hot Air Ballon
  • Coloring Contest
  • Esport Game Challenge
  • Busking Challenge
  • Autoshow
  • JLand Masterchef
  • Inflatable Playground & Mini Games
  • Green Run
  • Mini Zoo
  • Sesi bersama Angry Birds,Omar Hana dan banyak lagi

 

Festival Johor Land ini sudah pun berlangsung hari ini iaitu 14 Disember 2018 sehingga 16 Disember 2018 bersebelahan dengan Aeon Jusco Bandar Dato Onn.

So, apa tunggu lagi…jom ke sana bagi memeriahkan aktiviti yang dijalankan

Boleh tengok Page : Festival JLand 2018

 

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr
siti Rohaida
Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,
http://www.kisahsidairy.com

3 Replies to “Festival JLand Bandar Dato Onn 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *