Festival JLand Bandar Dato Onn 2018

Festival JLand Bandar Dato Onn 2018 | Mak-mak yang tak tau nak bawak anak mereka ke mana hujung minggu ni..Jangan risau ye..Ni hah,umi nak syorkan bawak anak-anak ke sini kerana masuk adalah percuma.Tapi makanan dan minuman of course kena beli sendiri..

Tapi nak bagitahu kat korang, banyak sangat aktiviti yang dijalankan semasa Festival ini berlangsung.Semua ahli keluarga pun boleh join aktiviti yang dijalankan.Meh kita tengok apa aktiviti menarik yang boleh korang join .

Festival JLand Bandar Dato Onn 2018

Aktiviti yang di jalankan di Festival JLand Bandar Dato Onn 2018

  • Hot Air Ballon
  • Coloring Contest
  • Esport Game Challenge
  • Busking Challenge
  • Autoshow
  • JLand Masterchef
  • Inflatable Playground & Mini Games
  • Green Run
  • Mini Zoo
  • Sesi bersama Angry Birds,Omar Hana dan banyak lagi

 

Festival Johor Land ini sudah pun berlangsung hari ini iaitu 14 Disember 2018 sehingga 16 Disember 2018 bersebelahan dengan Aeon Jusco Bandar Dato Onn.

So, apa tunggu lagi…jom ke sana bagi memeriahkan aktiviti yang dijalankan

Boleh tengok Page : Festival JLand 2018

 

 

siti Rohaida

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

3 thoughts on “Festival JLand Bandar Dato Onn 2018

  • December 14, 2018 at 5:13 pm
    Permalink

    Aisehhh.. Kita balik jb nt dah hbis dah festivalnya

    Reply
    • December 17, 2018 at 9:11 am
      Permalink

      takpe kak seri..mybe next time ada lagi..mana tau kan boleh join

      Reply
  • December 17, 2018 at 2:17 pm
    Permalink

    baru habis semalam heee

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *