SHOPPING,  Shopping online

EZBUY Daftar keahlian Prime untuk tawaran lebih hebat

EZBUY Daftar keahlian Prime untuk tawaran lebih hebat | Di zaman serba moden ni, ramai yang membeli belah dalam talian kerana ianya lebih mudah dan menjimatkan masa.

Dan, umi antara salah seorang dari mereka yang membeli belah secara talian tau.Selalunya website online Shopping mana yang akan umi terjah apabila mencari keperluan yang umi inginkan.Memang terlalu banyak online shopping yang memberikan tawaran hebat dan pastinya sebagai pengguna kita berhak untuk memilih dan membandingkan harga yang jauh lagi murah di antara shopping online ni kan.Antara Shopping online yang umi suka sangat terjah adalah EZBUY.Sebab apa dan kenapa EZBUY menjadi pilihan umi? Hah..kena baca lah sampai bawah kan.

 

EZBUY Daftar keahlian Prime untuk tawaran lebih hebat

APA ITU EZBUY

EZBUY juga sama seperti platform membeli belah antarabangsa yang memberikan kemudahan kepada pelanggan mereka bagi mendapatkan produk yang lebih kualiti dari Negara luar.Yang paling penting yang perlu korang tahu adalah EZBUY memberikan kos pengangkutan termurah berbanding platform yang lain.

Di EZBUY terdapat lebih beribu item dengan setiap kategori yang korang nak.Antara kategori yang boleh korang lihat di website EZBUY adalah Fashion bagi wanita, lelaki.Terdapat juga produk penjagaan kecantikkan, bayi dan kanak-kanak,Sukan dan peralatan office serta macam-macam lagi tau.Di samping itu,korang boleh terus memilih barangan yang di bawah RM30.So tak susah nak cari harga ikut budget korang je kan.Belum cerita pasal Flash Deal dari EZBUY, haruslah korang akan ternanti-nanti kan offer dari EZBUY . Mereka juga menyediakan voucher untuk pelanggan setia mereka tau.

Memang masalah kos penghantaran yang tinggi  menjadi satu masalah besar kepada pembeli mereka,tetapi apa yang best tentang EZBUY, mereka memudahkan pengguna dengan memberikan perkhidmatan keahlian PRIME iaitu dengan menjadi ahli PRIME, mereka jimat untuk kos penghantaran barang.Mesti korang tak tau kan tentang perkhidmatan keahlian PRIME tu..Hah..baca lagi di bawah ni nanti umi share Bagaimana nak mendaftar menjadi ahli PRIME?

EZBUY Daftar keahlian Prime untuk tawaran lebih hebat

 KEAHLIAN PRIME EZBUY

Ezbuy telah membuat satu program keahlian yang dinamakan PRIME bagi memudahkan pengguna berbelanja lebih banyak barang di EZBUY tanpa membebankan mereka tentang kos penghantaran yang tinggi.PRIME memudahkan mereka yang berbelanja di EZBUY dengan menawarkan  kos penghantaran tanpa had  dengan hanya RM8.80 jika menjadi ahli PRIME.Murah ke murah??

Terdapat 3 jenis keahlian PRIME untuk korang pilih.Korang boleh pilih samada  PRIME TRIAL, PRIME LITE atau PRIME ANNUAL

EZBUY Daftar keahlian Prime untuk tawaran lebih hebat

PRIME TRIAL

Prime  Trial ni sesuailah untuk korang yang baru pertama kali mencuba membeli belah di EZBUY.No wishlist maksudnya bukan barangan yang ada di dalam katergori wishlist korang ye.Untuk Trial ni, korang hanya perlu membayar RM18.80 dan hanya untuki 5 hari sahaja.So jimatkan.Untuk lebih jimat mybe korang boleh pilih untuk memiliki keahlian Prime Lite atau Annual

PRIME LITE

Prime Lite hanya untuk 6 bulan keahliannya dan untuk kos keahlian ini adalah RM99 untuk 24Wishlist korang.

PRIME ANNUAL

Prime Annual pula untuk setahun dan kos keahliannya berjumlah RM188

EZBUY Daftar keahlian Prime untuk tawaran lebih hebat

MANFAAT APABILA MENJADI AHLI PRIME

  • Korang boleh menikmati penghantaran antarabangsa tanpa had.Tidak kiralah berapa jenis kuantiti ,jumlah dan berat atau size item, ianya hanya RM8.80 sahaja untuk barangan yang layak.
  • Untuk ahli PRIME korang boleh membeli belah tanpa yuran ejen.Maksudnya korang tak perlu bayar orang tengah untuk mendapatkan barangan dari luar negara tu.
  • Khas untuk ahli PRIME, barang korang akan dilindungi oleh  insuran sebanyak RM2,000 .Polisi ini tertakluk kepada terma dan syarat EZBUY
  • Ahli Annual Prime berhak menukar 42 produk yang bukan dari kategori penghantaran Prime ke dalam wishlist produk mereka.
  • Ahli akan mendapat promosi dan vaucer eksklusif dari EZBUY .

Apa yang best lagi, menjadi Ahli PRIME membolehkan korang membuat pembelian secara pukal dan hanya membayar RM8.80 nett tanpa mengira saiz dan berat bungkusan.Terpulang kepada korang untuk memilih keahlian yang mana satu.Tetapi setiap pilihan keahlian ada keistimewaannya masing-masing.So, kalau korang rasa antara salah satu lebih baik untuk korang pilih, so pilihlah secara bijak ye.

 

Korang boleh lihat perbezaan antara ahli PRIME dengan pengguna biasa.Memang banyak beza dari segi harga kos penghantaran mereka

EZBUY Daftar keahlian Prime untuk tawaran lebih hebat

 

Contohnya korang nak beli Case Study 3 seater  seperti di atas ni kan.Korang boleh tengok pembelian dengan EZBUY tanpa PRIME dan EZBUY PRIME ni.Memang banyak bezanya kan.So, untuk selamatkan duit korang, haruslah menjadi ahli PRIME kan.

 

BAGAIMANA NAK DAFTAR SEBAGAI AHLI PRIME

  1. Masuk ke https://ezbuy.my dan klik di  butang PRIME
  2. Selepas itu pilih samada korang nak pilih PRIME TRIAL,PRIME LITE atau PRIME ANNUAL.
  3. Pilih barangan yang korang nak beli samada di PRIME COLLECTION atau yang biasa.
  4. Kemudian add to cart sebelum membuat bayaran.

Meh aku tunjukkan kat korang apa beza korang pilih PRIME atau bukan ahli PRIME ye

AHLI PRIME

 

EZBUY Daftar keahlian Prime untuk tawaran lebih hebat

Ini aku ambil harga jika korang menjadi ahli PRIME.Kalau korang tengok  yang bertanda tu,maknanya korang hanya perlu membayar kos penghantaran hanya RM8.80 dan penghantaran adalah di antara 21- 27 hari.

BUKAN AHLI PRIME

EZBUY Daftar keahlian Prime untuk tawaran lebih hebat

Ini yang aku pilih untuk pembelian bukan ahli PRIME.Jika korang bukan ahli PRIME, korang dikenakan charge penghantaran yang tinggi iaitu sebanyak RM286.00 dengan waktu penghantaran yang sama.Sangat berbeza kan.Sebab tu EZBUY menyeru agar pengguna yang membuat pembelian di website mereka menjadi ahli PRIME untuk penjimatan yang lebih banyak.

 

DAFTAR AKAUN EZBUY DAN DAPATKAN CASH VOUCHER SEBANYAK RM15

Untuk korang yang baru pertama kali mendaftar akaun di EZBUY, korang akan dapat cash Voucher sebanyak RM15.Hanya perlu isikan maklumat di bawah ini ,selepas pendaftaran berjaya, korang akan terus dapat RM15 masuk ke dalam acc EZBUY korang.

EZBUY Daftar keahlian Prime untuk tawaran lebih hebat

 

Isi maklumat yang dikehendaki, selepas selesai, tunggu sehingga keluar paparan yang korang telah berjaya untuk mendaftar di EZBUY.Bukan itu sahaja, korang akan dapat juga tambahan 15% diskaun  kos penghantaran apabila korang mendaftar di Link

> EZBUY REGISTRATION<

 

LIVE CHAT SUPPORT

Hanya di EZBUY korang boleh terus live chat dengan customer service jika korang tak faham atau nak mengetahui lebih lanjut tentang barang yang korang nak beli tu.Oh ya, perlu diingat live chat ni cuma pada office hour sahaja tau.

EZBUY Daftar keahlian Prime untuk tawaran lebih hebat

 

EZBUY 12.12 AKAN KEMBALI LAGI

Hah..yang ni part yang korang akan tunggu kan.Jangan lupa untuk mendapatkan pelbagai lagi tawaran menarik apabila korang berbelanja pada 12.12.18. Pelbagai diskaun menarik menanti korang pada tarikh 12.12 tu.So, korang dah boleh cari barangan yang korang nak dan masuk ke dalam wishlist ye.Kalau nak super jimat lagi, daftarlah sebagai ahli PRIME

 

EZBUY Daftar keahlian Prime untuk tawaran lebih hebat

https://ezbuy.my/promotion1/12-12-year-end.html

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

19 Comments

  • Qeela

    ohh mcm menarik jugak ye kempen baru dari ezbuy ni..nampknya mcm bagus jugak unt those pengguna tegar platform ezbuy especially those yg selalu beli brgn berat2 dari luar negara mahupun dlm negara tu kan sbb barulah berbaloi2 bila jd prime members mcm tu hehe.

  • Sherry

    good to know of this, some friends asked me about it but i am not sure as I don’t use it. I will let my friends to know as you have detailed post here, they can just read it here. Yeah year end sale soon, still have time to shop for Christmas gifts.

  • Ezna

    Platform beli belah antarabangsa tu saya suka. Paling suka sebab menawarkan kos pos paling murah berbanding platform beli belah yang lain. Kalau borong banyak2 memang sangat2 berbaloi la kan.

  • Rane Chin

    wow sales again ya. I scared scared leh. My wallet haven’t get well from the last sale lol. But the deals so tempted I wish to get more more and more. hope to have an unlimited bank account haha

  • Chaza Xiaojie

    Makin banyak offer bila dah akhir tahun kan? Berebut² semuanya nak bagi the best offer tu buyer and user. Seriously, as user, memang juling mata nak pilih. Kalau boleh, semua nak join, semua nak register. Huhuhu biar semua dpt kaut untung hahahaha Terbaik ezbuy untuk promotion yg diberikan

  • Mimi

    Bila beli barang banyak dan berat memang kos pistage jadi mahal kan. Kadang rasa macam tak berbaloi bayar kos postage yang mahal. Tapi bila dah daftar sebagai ahli prime memang terlebih untung tau

  • Mahamahu

    Tak sabar nak beli belah 12.12 ni hehehe tengok kat ezbuy ni lagi banyak barang seperti perabut dan juga barang rumah hehehe kita suka shopping barang ini daripada barang lain kat online wakakakaka tambah penghantaran jauh lebih murah…

  • Bella Jamal

    Bolehlah cart barang2 tgk apa yg berkenan untuk 12/12 ni nanti. Sekarang ni kalau tarikh cantij je mesti sale meriah. Hebat promosi PRIME. Beli banyak mana, besar mana harga tetap sama. Untung bagi yang beli brg pukal lah kan

  • Syamimi

    Wow.. Tawaran hebat untuk mereka penggemar shopping online. Lagi-lagi di ezbuy. Siapa yang rajin shopping tu better daftar la kan. Untung pun pada korang sebagai pembeli. Hehe

  • henry tan

    wow another online shopping platform.. seems like many sales 1010 1111 1212 going on… good bargain to shop till you drop! but make sure you buy below your means! 😉

  • Nadratul Syazwana

    EZBuy pula buat 12.12 kan hahah. Habis duit melayang ni kalua semua online shopping platform buat sale. Kena bijak berbelanja sikit 12.12 ni mesti dapat jimat banyak. Kalau join Prime Membership laaaaagi banyak boleh jimat! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *