motherhood nur awfiyah PARENTING

Entry Warm Up!!

Assalamualaikum
Wah,…lagi 2 hari nak bercuti..Persiapan perayaan suam-suam kuku je dek sibuk melayan nur awfiyah.Alhamdulillah,hari selasa tuari nur awfiyah dah boleh dischaerged…
google
Risau jugak nur awfiyah masih lagi ditahan,yelah tak sanggup rasanya tengok dia kena cucuk selalu,kena buang kahak…Kalau korang ada baby yang pernah kena buang kahak,mesti kroang tak sanggup nak tengok masa tu kan..
Banyak entry yang tertangguh dek kerana tu,walaupun nur awfiyah tak sihat lagi sepenuhnya,aku terpaksa jugak ke office..Yelah,nak cuti raya lagi nanti..Tu pun cuti raya kena cut dengan boss…Ape daaaa…
Tapi oklah tu,tambah 2 hari lagi bercuti.
Semalam pulak ,aku mc sebab batuk-batuk…jangkit nur awfiyah ler tu..Dalam kepala nie macam nak sambung cuti je..hadoiii…Baru semalam sempat beli baju raya aku 2 helai..itupun yang biasa-biasa je..Niat hati nak pakai lip lap2 raya nanti..Al-maklum la,baju raya sekarang nie dah rupa orang nak bertunang gayanya dengan labuci bagai..eiii…not my taste!!..Biarlah aku pakai baju cotton biasa je…Dah ada anak nie,tak boleh nak cantik2..
oklah…till meet again..

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(14) Comments

  1. ain diyana says:

    kesiannya baby dgn mama baby..
    semoga both of you segera sembuh dan dpt beraya seraya-raya nyer~~ hihihi

  2. Norniwanie Nasarudin says:

    Ciannya…jaga diri..dan semoga baby cepat dapat keluar..

  3. Ayu Zan says:

    baju ayu pun xde labuci.. xselesa.. selesa yg biasa2 tu.

  4. Harap2 Awfiyah cepat sihat. Sian dia, baby2 lagi diuji sakit2.

  5. alhamdulillah baby fiyah dah boleh balik rumah.takpelah kak..yang penting kita sambut raya kan..apepun take care

  6. jaga diri 🙂 jalan jalan ramadhan hari ini..hehe

  7. sama la kita, CN pun prefer cotton sbb senang nk breasfeed..kalau bj yang glamer tu susah nk selak ..hehe

  8. Moga awfiyah cepat sembuh yeh KD….Hati mak mmg gitu selagi tak baik anak tu mmg tak tenteram jiwa.
    Nasib sempat jugak mencari baju raya hehe

  9. tula kan dah namanya kerja..nak cuti lama2 pon rasa serba salah..semoga cepat sembuh ye awfiyah & uminya

  10. Moga Awfiyah kembali sihat sepenuhnya… Insha Allah…

  11. semoga cepat sembuh ye awfiyah.. sakit tu nak pandai ape la tu kan..

  12. Waalaikummussalam w.b.t..
    Berjaya juga u dapatkan 2 baju raya.
    Bila dah ada anak-anak persiapan lebih kepada mereka ajer…
    Asalkan mereka happy parents pun sama happy.

  13. Bini aku hari2 tengok baby sedut kahak… Sebab dia yang sedut.huhu

  14. Semoga cepat sembuh… aamiin. Saya pun dah mula sibuk smpai waktu berblogging pun jadi kelam kelibut… 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *