kisahsidairy.com officemate RANDOM RANDOM sekeliling

Entry Merapu Hari Jumaat

Assalamualaikum
Abaikan tajuk yang langsung takde SEO..hewhew…Tengah perah idea apa nak yang di bebelkan pepagi buta nie kan…Mata yang mengantuk,kerana kurangnya tidur…Rasa nak cari bantal je dah nie..Malam tadi Ke Senai,amik adik kat sana…Ada ke Blogger yang duduk dekat Kampung Sepakat Jaya Senai...Angkat kening sikit…Malam semalam,kul 8 lebih lepas dah habis cerita Rindu Awk 200% terus siap-siap keluar rumah…Nasib baik lalu highway,so takdelah menghadap Jammed kan..Balik rumah pun dah lambat dalam pukul 11 lebih..adeh..mata tak boleh tahan nie…
Oklah..saja nak freshkan pepagi nie dengan muka kami-kami yang begitu ceria menghadap breakfast sesambil berselfie…Eh…Jarang guna perkataan Selfie nie..hehehe
Potluck jugak kot..hehehe..tapi semua beli kat luar…entah pape kan
Tapi sambil makan dalam masa 15 minit tu sempat jugaklah kami-kami nie Berselfie..
Dalam company aku ada 5 orang je Melayu..3 orang di bahagian yang sama dan 2 orang lain dibahagian bangunan sebelah…
Cert teka mana pemilik Blog nie…heheheh
Ada ke yang tak kenal..hehe..ferasan fofular ler pulak aku nie..
Dari kiri,aku,Tengah2 tu Ogy Dan yang Free Hair tu Sida
kitorang nie memang lelain department..
AKu dari QAQC Department,Ogy Purchasing dan Sida adalah Receptionist cum HR 
Memang bila masa makan,kami akan duduk depan receptionist..Maklum la,kilang kitorang nie takde kantin..SO,pepandai ler nak makan mana.
Eh…kalau korang ingat lagi Si Telinga Bulat tu,Dia department Engineering..Sekarang ni sibuk dengan berniaga sampai Blog terabai…eceh..acah-acah mak jenin betul sorang tu..Tapi sekarang dah berjaya dalam bisness dalam diam…Sampai aku pun terjebak jadi Dropship si TB nie..
Eh…sida tu bukan single tau,tengah darah manis nie..Dijangka naik pelamin bulan 10 ni…Wah seronok kawen..hehehe..
psstt…esok aku cuti…ada buat kenduri kat kampung..malam nie dah gerak balik…

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(21) Comments

  1. memmet lenggeng says:

    seronok makan reramai, boleh share share..hihihi

  2. Zee Suhaini says:

    salam jumaat kak..
    pepagi bergosip dulu la ni yer..hehhehee

  3. ika zulkefli says:

    salam jumaat kak..:)

  4. Belog Santai says:

    Salam Jumaat & happy weekend dari kita…

  5. Norhasniza Khalid says:

    mama dah jumpa telinga bulat tu kak, beli choco oat hari tu,, akk je kita tak jumpa lagik.. hihi, ntah2 malam tadi kita berselisih jalan tak… mama pun ke sana.. hihi…

  6. eh comel jgak muke kte btige ek…ahahahahahahahha…single la jgak sbb lom rasmi ag jdi wife owg…hehehe…

  7. Lapar pula tgk makanan tu.. selamat bercuti~
    Kenduri kahwin ke?

  8. selamat pagi 🙂

  9. sharing2 makanan nie syok..cepat kenyang..hihi

  10. Kalau Eda kenal Seri Kandi Tanah Jauhar adik dia duduk di situ tau.
    Adik Eda pun tinggal di situ ke?

    Kakak kat tempat kerja kakak sorang aje Melayu/Islam tau.

  11. Assalamualaikum kak ida. patut lama tengok blog TB tak terupdate. hehehee

  12. Sally Yatiey says:

    Seronokkkkk ;D hee

  13. sedap jugak potluck tu… selamat bercuti!

  14. eh xla merapuh mana hihi..sdpnya…lapar pla tgknya

  15. seronoknya kerja hari jumaat..sbb sok sabtu dah cuti..plus, hari jumaat masa rehat lama sikit kan 🙂

  16. putihnye gigiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !! huahuahua…. barulah nampak muka tu terserlah 😛

  17. Semua entri okje langsung tak de carian SEO ….hehe gasak le….Fahamnya mereka…..memasing bekerja beli ajelah senang hehe.

  18. makan mana-mana aslkan bos tak kisah..hehee

  19. Meriahnya makan-makan…

  20. Meriah betul dpt makan sesama kan … Macam2 adoo

  21. Berselera pulak tengok makanan tu ptg2 mcm ni.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *