Assalamualaikum
Disebabkan oleh seseorang yang telah memberi komen diluar jangkaan aku,aku delete supaya lebih memuaskan hati semua orang atau Dia…
ihsan google
Aku taknak orang lain atau aku berdosa bila aku memanjangkan lagi persoalan ini..yang pasti aku bukan buat entry hentam keromo…Kerana kebanyakkan maklumat banyak aku goole..Dan kebanyakkan maklumat itu jugak bukanlah sesuatu yang betul untuk kita ikut..berpuluh blogger yang telah mewujudkan entry villa nabila itu pun adalah entry dari hasil carian diorang menerusi google..Tapi aku amat  berterima kasih kepada mereka yang memberi komen negatif mahupun positif..boleh mematangkan aku untuk membuat entry di masa hadapan.insyallah.
Aku berhak untuk delete sebarang komen yang negatif pada blog nie..
baru rasa Macam tu agaknya keperitan  blogger blogger otai yang nak membina empayar dalam dunia blog nie..penuh dugaan dan cabaran…

18 thoughts on “Entry Deleted

  1. blog akak, memang hak akak nak delete atau nak simpan komen2 pembaca 🙂
    ika pun pernah je dapat komen yang macam tak patut, pastu ika delete je terus…n ade je yang komen2 negatif ni semua kak…

    apa pun, teruskan berblogging ya 🙂

  2. kenapalah suka sangat dok komen negetif kat blog org lain ek kak. heran kan. memang patut pon akak delete kan aja benda2 yg negetif tu .. chill ye kak

  3. Kita pun pernah delete one or two komen last time aida coz rasnya tak sesuai untuk tatapan ramai..kadang-kadang dia orang ni guna anonymous dan bagi komen yang bukan-bukan..

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.