Drama Sweet Dreams Episode 9 - Kisahsidairy.com

Drama Sweet Dreams Episode 9

Drama Sweet Dreams Episode 9

Drama Sweet Dreams Episode 9 | Drama Sweet Dreams episode 9 yang umi nanti-nantikan malam ni.

Umi ko, kalau dah terjebak ginilah weh..Sanggup tunggu tau..haha..Yelah, waktu tayangannya pun dah cukup ok bagi umi.Siap kerja rumah, tidurkan anak..Hah…Barulah boleh layan tv.Tu pun kalau umi tak mengantuk lagi.

Drama Sweet Dreams Episode 9

Umi suka sangat watak yang dilakonkan oleh Ben Amirr, Mira Filzah dan lain-lain.Walau ada yang mengutuk si Mira tu tak berapa nak pandai  sign language, tapi dia berjaya hidupkan watak tu.Halah..Mana ada manusia tu perfect.

Bukan cukup masa mungkin untuk dia betul-betul belajar sign language.Lagi pun betullah kan, dia bukan hidup dengan kalangan orang yang semua bisu.Tak semua masyarakat tu tau menggunakan sign language kan.

Ramai ternanti-nanti episode 9 hari ni kan.Yelah..nak tau jugak apa kisah selanjutnya.Yang dah baca novel tu mesti dah tau apa akan jadi kan.

Mesti lagi sedih cerita tu kan hari ni..By the way, umi dah jatuh cinta dengan lagu Iamneeta tu.Best la pulak…Jom layan lagu Ilusi ni

 

 

Tak sabar nak tengok episode 9 malam ni…heheehe

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

One thought on “Drama Sweet Dreams Episode 9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *