Dinner kami di kfc

Assalamualaikum

Bila hari minggu begini, of courselah cari peluang dating dengan en.husband..
Mulanya kami nak melepak di kedai mamak je.Tapi memandangkan hari ni ada perlawanan bola diantara JDT dan KELANTAN, maka semua kedai kedai mamak diseluruh malaysia ni penuh..

Disebabkan KFC yang paling hampir dengan kedai mamak tu, maka kami buat keputusan untuk makan disini sahaja.

Sambil tengok bola sambil makan burger…cer korang tengok, banyak tak makanan kami..hehehe..kami memang kuat makan.hehe..

Nak sambung makan…
posted from Bloggeroid

siti Rohaida

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

19 thoughts on “Dinner kami di kfc

  • October 5, 2013 at 6:03 pm
    Permalink

    ooo
    oder banyak mcm tu dh biasa
    haha

    Reply
  • October 5, 2013 at 3:05 pm
    Permalink

    cx mmg craving for kfc and chicken since last 2-3 month ago. cx dont know why it happened to me. so as a conclusion, cx terliuq! hahah kbai.

    Reply
  • October 5, 2013 at 6:23 pm
    Permalink

    kalau kfc pun ada screen besar mcm kat kedai mamak, sure kfc pun bleh jadi penuh org melepak tgk bola =)

    Reply
  • October 6, 2013 at 4:55 am
    Permalink

    banyaknyaaa..lapar pulak tengok 😀

    Reply
  • October 5, 2013 at 9:59 pm
    Permalink

    kt kfc ada psang bola juga ke kak?? terliur plak sy tgok =) sbar jelh

    Reply
  • October 6, 2013 at 9:05 am
    Permalink

    aiza baru saja makan kfc malam semalam.. 😀

    Reply
  • October 6, 2013 at 2:01 pm
    Permalink

    hihi, kalau tak kita dah lepak sesama kot kat kfc… hihi

    Reply
  • October 6, 2013 at 2:51 pm
    Permalink

    mmg banyak ! saya klu mkn ayam kfc , dpt mkn 2 ketul pun dah kira baik . cepat kenyang ! rugi kan … huhuhuuuu

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *